Meny

Herrfors satsar på anställdas hälsa

 

YourCoach motionscykel

När kylan, halkan och mörkret kommer till Finland minskar många finländare på sin dagliga motion, medvetet eller omedvetet. Nedgången i motion kombinerat med mindre D-vitamin än vanligt gör att folk i allmänhet blir tröttare och mindre motiverade under vinterhalvåret. På Herrfors vill vi att våra anställda ska må bra! Därför har vi låtit våra linjemontörer utföra omfattande hälsotest för att gynna deras välmående.

Vi kontaktade friskvårdsföretaget YourCoach för att utföra hälsotest på våra linjemontörer. Linjemontörerna deltog i intervjuer för att kartlägga deras enskilda livsstil och hälsotillstånd. Intervjuerna kompletterades sedan av konditionstest. Nästa steg är att sammanställa en grupphälsoprofil och på basis av den rekommendera eventuella åtgärder.

”Ifall du är frisk orkar du bättre både på jobbet och fritiden. God hälsa och en sund inställning till motion gynnar både ditt fysiska och psykiska välmående”, säger Jan Höglund, personalchef på Herrfors. ”Vi kommer under året att fortsätta göra satsningar på arbetstrivsel och personalens hälsa.”