Meny

Vårt nya VieskaSähkö-elavtal stöder projekt i Ylivieska och Alavieska

 

Tiden för att rösta på VieskaSähkö-projekten löpte ut den 30.9.2018!

Herrfors vision är att göra närregionen till en mer trivsam plats för dess invånare, gäster och företagare. Med hjälp av vår nya produkt, VieskaSähkö, vill vi ge möjlighet till våra kunder att påverka vilka lokala projekt som bidrar till ökat välmående och trivsel i Ylivieska och Alavieska-området vi stöder.

Vi presenterade tre projektansökningar på vår Facebook-sida tidigare i höst, och vi tackar varmt alla de som röstade på projekten! Rösterna är nu räknade och vi kan presentera de projekt som VieskaSähkö stödjer år 2019.

Panelen valde slutligen två projekt som sponsoreringsprojekt: Ylivieska Trafikpark och Filippus Areena. För varje VieskaSähkö-avtal som undertecknats före den 30.4.2019, kommer vi att donera grundavgiften till det projekt som kunden valt vid kontraktstidpunkten. Det går att välja mellan ett och två års kontrakt, varav grundavgiften uppgår till 36 € för ett års kontrakt och 72 € för två års kontrakt. Produkten lanserades den 5.10.2018.

Läs mer om VieskaSähkö-produkten här. Du kan göra ett VieskaSähkö-elavtal antingen via vår hemsida, genom att kontakta vår kundtjänst eller genom att besöka vår kundtjänst.

VieskaSahko FB Projektien julkistaminen