Meny

Vi rekryterar: Elnätsplanerare

 

Som elnätsplanerare arbetar du med att planera och dokumentera vårt eldistributionsnät. Din stationeringsort är Jakobstad. I praktiken sköter du om planering, hanterar markägarfrågor samt utför digitalisering av nätuppgifterna i vårt Trimble system. 

Vi får energi av lyckanden. I vår organisation värdesätter vi ansvarstagande, samarbets-förmåga och ett snabbt och effektivt arbetssätt. Du kommer bra överens med andra människor och stöder via ditt engagemang arbetsgemenskapens välmående. Du är flexibel och öppen för förändringar.

Du har ingenjörs examen inom elbranschen eller motsvarande teknisk utbildning. Erfarenhet av distributionsnät räknas som merit.

Vi erbjuder en intressant, utmanande och ansvarsfull uppgift inom energibranschen, konkurrenskraftiga förmåner, trivsam arbetsmiljö samt möjlighet att utvecklas i ditt yrke.

Vill du veta mera om arbetsuppgiften eller om oss som arbetsgivare? Kontakta i så fall utvecklingschef Henrik Snellman, tfn 0447815368. Sänd din ansökan med löneanspråk per e-post till rekry.herrfors@katterno.fi senast 22.4.2018.