Meny

Vill du bli vår nästa kundrådgivare?

Herrfors rekryterar kundradgivare 3

Som kundrådgivare vid Herrfors ingår du i ett dedikerat team på 7 personer. Dina uppgifter är varierande och du kommer att erbjuda våra kunder service i ett flertal kanaler. Utöver kundbetjäningen kommer du även att sköta uppgifter inom fakturering och diverse övriga projekt. Din placeringsort är Jakobstad men vid enstaka dagar förväntas du även kunna jobba vid vårt kontor i Ylivieska varför körkort och egen bil ses som en fördel.

Personen vi söker är kundorienterad, flexibel och språkkunnig (svenska och finska, engelska är en fördel).  För att lyckas i dina uppgifter behöver du som person vara kundinriktad, ha lätt för att lära dig nya saker samt vara datakunnig. Tjänsten är en tillsvidare tjänst.

Vi erbjuder dig en intressant och utmanande position i en bransch som är i ständig förändring. Herrfors strävar efter att vara i elbranschens framkant. Som arbetsgivare erbjuder vi konkurrenskraftiga förmåner, en trivsam arbetsmiljö och utmärkta möjligheter att utveckla din personliga och professionella kunskap.

Blev du intresserad? Sänd din ansökan så fort som möjligt till rekry.herrfors@katterno.fi, dock senast den 31.5.2018. För mer information om arbetsuppgiften kan du kontakta kundbetjäningschef Fredrik Näse, tel 044 781 5351 eller HR-chef Jan Höglund tel 044 781 5389 (förfrågningar om tjänsten vardagar kl 14.00 - 16.00). Tjänsten besätts så fort vi hittar en lämplig kandidat.