Ajankohtaista Viisi syytä valita pienempi sähköyhtiö
22.6.2021
Uutinen

5 syytä valita pienempi sähköyhtiö

Markkinoilla on monta sähköyhtiötä. Monelle sillä ei ole liiemmin väliä, mistä lasku tulee, kunhan pistorasiasta saa sähköä kun sitä tarvitsee. On kuitenkin olemassa monta seikkaa, joiden takia kannattaa valita pienempi sähköyhtiö, vaikka se ei aina olisi se kaikkein halvin (ei ne meidän laskutkaan kyllä isoja ole). 


Tässä viisi syytä valita pienempi sähköyhtiö:


 


Pieneltä on helppo ostaa

Kyllähän meistä jokainen on joskus ollut muuttamassa tai hankkimassa sähkösopimusta. Siinä sitten lähtee vertailemaan hintoja ja yrittää löytää sitä itselle sopivinta liittymää.


Pienen sähköyhtiön on helppo pitää tarjontaa selkeämpänä. 


Kiinteä sähkösopimus pitää hinnan mintissä koko sopimuskauden ja vaihteleva spottihinnasto sopii puolestaan erityisesti edullisempia yösähkötunteja kärkkyville kuluttajille. 


Katso täältä sinulle sopivin vaihtoehto!


Yritysasiakkaita pienellä sähköyhtiöllä on sen verran sopivasti, että kaikille voidaan tehdä ihan oma ja just eikä melkein sopiva sähködiili.


Ota yhteyttä ja tehdään sinulle sopiva Herrfors Business -sähkösopimus!

 Pieni palvelee parhaiten

Jos meillä on yksi asia paremmin kuin muilla, niin sen nimi on Jaana. Jos soitat meille sopimusasioissa, ongelmatilanteissa tai ihan muuten vain, niin Jaana on se joka vastaa puheluun ja hoitaa homman.


Meillä sinun ei tarvitse jutella botin kanssa tai kuunnella tuntikausia jotain ihan sietämätöntä odotusmusiikkia, vaan homma hoituu ihmisten kesken – kaikilla kahdella kotimaisella kielellä ja tarvittaessa varmasti parilla ulkomaisellakin. 


Meillä on tutkitusti markkinoiden parhaimpiin kuuluva asiakaspalvelu (tuossa alempana siitä oikein todistuskin). Soita arkisin kello 9-16 ja kokeile itse. 


P.S. Ja vikapäivystyshän pelaa ihan kellon ympäri!

 


 


Pieni uudistaa ahkerammin

Me Herrforsilla ollaan katseltu suomalaisten sähkömarkkinoiden kehitystä nyt se reilu vuosisata. Muutoksessa ollaan aina oltu mukana ja tuossa välissä nyt liittouduttiinkin vähän isompaan konserniin. Aina ei ihan omat lihakset riitä tekemään sitä muutosta, jonka haluaa saada aikaiseksi.


Kaikkea muuta elämässä voi jo hallita digitaalisesti, niin miksei sähköäkin. Sen vuoksi meiltä on kohta tulossa ulos äppi, jolla kuka tahansa saa ryhtyä omaksi sähköyhtiökseen, eli ostaa itse sähkön markkinahintaan. Sen myötä me annetaan kuluttajien käyttöön ihan samoja työkaluja kuin meilläkin on. Voit esimerkiksi helposti sen avulla seurata, paljonko hiilidioksidia käytölläsi ympäristöön päästät – ja säätää käyttöä sitten vihreämpään suuntaan.


Mutta eihän uudistaminen ihan siihen seuraamiseen ja säätämiseen lopu! Jos haluat lähteä itse tuottamaan sähköä talosi katolla tai aurinkoisella pihapatiolla, niin tutustuppa meidän tuotemerkkiin Nordic Sunriseen. Et muuten varmasti saa helpommalla aurinkopaneeleja juuri mistään!

 Pieni kantaa vastuunsa

Meidän ala kuuluttaa nyt isosti vastuullisuutta ja se on tosi kiva asia. Me kuitenkin vähän mietitään, että oikein tekemisestä kannattaa pitää meteliä vaan, jos niin ei ole tehnyt jo aikaisemmin.


Herrforsin tarina lähti pienestä vesivoimalaitoksesta Herrforsin koskella vuonna 1907, kun paikalliset isännät halusivat saada kouluun valot ja tehtaan pyörimään vähän ripeämmin. Vesivoima on senkin jälkeen ollut yksi meidän tärkeimpiä voimanlähteitämme.


Kyllä meidän sähköä tehdään tuulivoimallakin ja myös ydinvoimalla – oikeastaan melkein kaikilla tavoilla, mutta aina ympäristöstä välittäen. Me halutaan tarjota myös meidän asiakkaille mahdollisuus valita aina se vähiten luontoa saastuttava virtavaihtoehto.

 


 


Pieni yrittää enemmän

Lopulta pieni sähköyhtiö kannattaa valita siksi, koska meidän pitää yrittää enemmän ja me ei voida levätä laakereillamme. Uutta tuotetta ja tarjousta pukkaa siksi usein, uudet digituotteet auttavat asiakkaita valitsemaan fiksummin ja meidän pitää palvella muita paremmin ja ahkerammin.


Pienestä koostamme huolimatta meiltä löytyy kuitenkin hurja määrä osaamista ja todellisia alan ammattilaisia, joten voimme oikeasti taata asiakkaillemme monipuoliset ratkaisut. Meidän firman näppärä rakenne mahdollistaa sen, että pystymme olemaan yleensä monessa suhteessa joustavampia kuin isot energiayritykset, joiden organisaatiorakenne jo tekee pienistä asioista isoja.Pieni, mutta energinen on kyllä melkein aina parempi!


Tutustu meidän sähkösopimuksiimme!>>


Hanki yrityksellesi sopiva sähkösopimus >>

Aiheeseen liittyviä uutisia

Uutinen

Herrfors jatkaa suuria investointejaan uusiutuvaan energiaan

Lue lisää
Uutinen

Poikkeuksellinen vuosi nostaa kokonaistyytyväisyyttä energia-alaan – Herrforsilla alan kolmanneksi tyytyväiset asiakkaat

Lue lisää