Asiakasneuvoja

 

Tervetuloa hakemaan töihin Herrforsille asiakasneuvojaksi! Odotamme innolla hakemustasi 9. lokakuuta mennessä.

Herrforsin asiakasneuvojana et koe tylsää päivää konttorilla, vaihtelevat työtehtävät yhdistettynä energisiin työtovereihin sekä maan parhaisiin asiakkaisiin pitävät sinut hereillä ja varpaillasi työpäivän aikana. Viihtyäksesi meillä on tärkeää, että olet halukas oppimaan uusia asioita ja tunnet olosi mukavaksi työympäristössä, jossa useat asiat tapahtuvat rinnakkain.

 

Mitä teemme?

Herrfors toimittaa asiakkaiden tarvitsevaa energiaa ja lämpöä ympäristöystävällisesti ja kilpailukykyiseen hintaan. Herrforsin asiakaspalvelussa työskentelee tällä hetkellä seitsemän asiakasneuvojaa kahdessa eri toimipaikassa. Haemme nyt Pietarsaareen tai Ylivieskaan asiakasneuvojaa. Asiakasneuvojana palvelet asiakkaitamme puhelimitse, sähköpostitse, kasvotusten ja chatin kautta. Työtehtäviin kuuluu myös back-office-tehtäviä: meillä on monipuoliset tehtävänkuvat, ja tylsää ei työssä tule.

 

Työtehtävät

Asiakasneuvojan roolissa vastaat asiakkaidemme kysymyksiin, markkinoit ja kerrot asiakkaille tuotteistamme, päivität asiakastietojamme ja hallinnoit sähkösopimuksia. Lopullinen työnkuva määräytyy koulutustaustan, aikaisemman työkokemuksen ja persoonan perusteella. Asiakasneuvojana on mahdollisuus keskittyä syvällisemminkin työn eri osa-alueisiin oman osaamistason ja kiinnostuksen kohteiden perusteella.

 

Kuka sinä olet

Toivomme että olet joukkuepelaaja hyvillä vuorovaikutustaidoilla ja positiivisella asenteella varustettuna. Saat energiaa onnistumisista ja haluat kehittää omaa osaamistasi ympäristössä, joka muuttuu nopeasti. Jos olet kiinnostunut haasteista ja haluat tehdä töitä aktiivisessa organisaatiossa, tule meille töihin!


Kommunikoit sujuvasti ruotsiksi ja/tai suomeksi, englanti katsotaan eduksi.  

 

Koulutuksesi – Merkitykselliset kokemukset

Sinulla on

  • Sopiva kaupallinen koulutus (esim. merkonomi tai tradenomi)
  • Kokemusta asiakaspalvelutyöstä ja oikea halu kehittyä asiakaspalvelun ammattilaiseksi
  • Kykyä oppia uutta ja kannat vastuun oman työsi jäljestä
  • Helppoa käyttää ja oppia nykyaikaisia tietojärjestelmiä

 

Tarjoamme sinulle

  • Kiinnostavan ja haastavan työn kehittyvässä ympäristössä
  • Perinteisten kilpailukykyisten työsuhde-etujen, upean työympäristön, humorististen työkavereiden sekä hyvien kehittymismahdollisuuksien lisäksi tarjoamme myös vaatimattoman laatuista kahvia rajoittamattomissa määrissä.

 

Lisätietoja

 

Hakemuksesi

  • Haluamme viimeistään 9.10.2022, herrfors.fi/rekry. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä, joten jätä hakemuksesi mahdollisimman nopeasti. 

 

Linkki hakemukseen