Linja-asentaja Pietarsaareen

 

Tervetuloa hakemaan töihin Herrfors Nät-Verkon linja-asentajaksi! Odotamme innolla hakemustasi 20. huhtikuuta mennessä.

Haluatko olla mukana muokkaamassa tulevaisuuden sähköverkkoa vakaassa ja taloudellisesti hyvinvoivassa yrityksessä, energia-alan etulinjassa? Avain menestykseemme löytyy ydintoimintamme kehittämisestä sekä yksittäisten työntekijöiden jatkuvasta kouluttautumisesta. Viihtyäksesi meillä on tärkeää, että olet halukas oppimaan uusia asioita ja tunnet olosi mukavaksi työympäristössä missä useat asiat tapahtuvat rinnakkain. 

 

Mitä teemme?

Herrfors Verkko toimittaa sähköä noin 33 000 asiakkaalle Ylivieskan ja Alavieskan alueella, Pietarsaaren seudulla sekä Oravaisten ja Maksamaan alueella. Tavoitteemme on luoda verkostamme mahdollisimman turvallinen ja toimintavarma. Tästä syystä parannamme ja uusimme verkkoamme – jatkuvasti. Paikallisen läsnäolon ansiosta voimme luoda edellytykset miellyttävälle elämälle ja kasvulle, tarjoten asukkaille kestävän ja turvallisen sähkönsaannin vuorokauden jokaisena tuntina.

 

Työtehtävät

Linja-asentajana teet maakaapeli- ja ilmajohtotöitä, sähköasema-asennuksia, sekä ohjaus- ja suojausjärjestelmien asennuksia, jotta asiakkaamme saavat ensiluokkaista palvelua ja sähköä sovitun mukaisesti. Voit myös työskennellä aurinkopaneelien, sähköautojen laturien ja tievalaistuksen asennuksen parissa.

Toimipaikkana on Pietarsaari tai Kolppi.

 

Kuka sinä olet

Henkilönä arvostat vastuunkantoa, yhteistyökykyä sekä reipasta ja tehokasta työotetta. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja tuet olemuksellasi työyhteisön hyvinvointia. Olet joustava ja avoin muutoksiin. 

 

Koulutuksesi – Merkitykselliset kokemukset

Sinulla on

  • Soveltuva ammatillinen koulutus, esim. sähkötekniikan perustutkinto
  • Kokemus sähköverkoista lasketaan eduksi

 

Tarjoamme sinulle

  • Kiinnostavan työn kehittyvässä ympäristössä
  • Perinteisten kilpailukykyisten työsuhde-etujen, upean työympäristön, humorististen työkavereiden sekä hyvien kehittymismahdollisuuksien lisäksi tarjoamme myös vaatimattoman laatuista kahvia rajoittamattomissa määrissä. 

 

Lisätietoja

  • Aluepäällikkö Matias Grankull, 044–7815369
  • Verkkopäällikkö Peter Nyman, 044–7815376
  • HR-päällikkö Michaela Dahlsten, 044–7815389

Hakemuksesi

  • Haluamme viimeistään 20.4.2023, herrfors.fi/rekry. 

 

Linkki hakemukseen