Avoimet työpaikat Pietarsaaressa ja Ylivieskassa Oletko Herrforsin uusi tekninen myyjä?

Tekninen myyjä

 

Tervetuloa hakemaan Herrforsin tekniseksi myyjäksi! Odotamme innolla hakemustasi 21.8.2022 mennessä.

Haluaisitko olla mukana muuttamassa maailmaa?

 

Teknisenä myyjänä et koe tylsää päivää konttorilla, vaihtelevat työtehtävät yhdistettynä energisiin työtovereihin sekä maan parhaisiin asiakkaisiin pitävät sinut hereillä ja varpaillasi työpäivän aikana. Viihtyäksesi meillä on tärkeää, että olet halukas oppimaan uusia asioita ja tunnet olosi mukavaksi työympäristössä missä useat asiat tapahtuvat rinnakkain.

 

Mitä teemme?

Herrfors toimittaa asiakkaiden tarvitsemaa energiaa ja lämpöä ympäristöystävällisesti ja kilpailukykyiseen hintaan. Tarjoamme myös markkinoiden älykkäintä aurinkoenergiaa Herrfors aurinkosähkö brändin alla.  Herrforsin myynti- ja asiakaspalvelussa työskentelee tällä hetkellä yhteensä 12 henkilöä kahdessa eri palvelupisteessä (Pietarsaari ja Ylivieska). Asiakkaita meillä on noin 30.000 joista yritysasiakkaita noin 4000. Haemme nyt Pietarsaareen teknistä myyjää vastaamaan pääosin aurinkosähköpaneeleiden myynnistä meidän yksityis- sekä yritysasiakkaille.   

 

Työtehtävät

Teknisen myyjän roolissa vastaat ensi kädessä aurinkopaneeliratkaisujen myynnistä yksityishenkilöille, yrityksille sekä muille sidosryhmille. Tuotteita myydään avaimet käteen periaatteella, joten vastaat koko myyntiprosessista, sisältäen alkukartoituksen, tarjouksen tekemisen, asennuksen (yhdessä asentajien kanssa) sekä jälkihoidon. Toinen tärkeä osa toimenkuvaasi on tulevaisuuden energiaratkaisujen kehittäminen ja kaupallistaminen yhdessä kollegoiden kanssa.

 

Lopullinen työnkuva määräytyy koulutustaustan, aikaisemman työkokemuksen ja persoonan perusteella.

Kuka sinä olet

Henkilönä olet positiivinen, tarmokas sekä innostunut ja pidät luovasta ongelmanratkaisusta. Olet ammattilainen työssäsi, sinulla on hyvä yhteistyökyky ja sosiaalisten taitojesi avulla voit luontevasti työskennellä erilaisten asiakkaiden ja ihmisten parissa. Olet myös joustava ja sopeutuva mikä mahdollistaa uusien työympäristöjen nopean sisäistämisen ja työtehtävien asettamisen tärkeysjärjestykseen nopeassa työtahdissa. Koska työtehtävään sisältyy myös kehitystyötä niin toivomme että olet luonteeltasi ennakkoluuloton, utelias sekä innovoiva.

 

Kommunikoit sujuvasti ruotsiksi ja suomeksi ja englanti katsotaan eduksi.

 

Koulutuksesi – Merkitykselliset kokemukset

Sinulla on

  • Sopiva tekninen (mielellään sähkötekninen) koulutus
  • Kokemusta myyntityöstä  ja oikea halu kehittyä myynnin ammattilaiseksi
  • Kiinnostusta teknisistä ratkaisuista
  • Halu kehittää ja kehittyä

 

Tarjoamme sinulle

  • Kiinnostavan ja haastavan työn kehittyvässä ympäristössä
  • Perinteisten kilpailukykyisten työsuhde-etujen, upean työympäristön, humorististen työkavereiden sekä hyvien kehittymismahdollisuuksien lisäksi tarjoamme myös vaatimattoman laatuista kahvia rajoittamattomissa määrissä.

 

Lisätietoja

 

Hakemuksesi

  • Haluamme viimeistään 21.8.2022, herrfors.fi/rekry. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä, joten jätä hakemuksesi mahdollisimman nopeasti, linkki hakemukseen.