Sähkönmyyntipäällikkö

 

Tervetuloa hakemaan töihin Herrforsille sähkönmyyntipäälliköksi! Odotamme innolla hakemustasi.

Sähkönmyyntipäällikkönä et koe tylsää päivää konttorilla, vaihtelevat työtehtävät yhdistettynä energisiin työtovereihin sekä  todistetusti maan tyytyväisimpiin asiakkaisiin pitävät sinut hereillä ja varpaillasi työpäivän aikana. Viihtyäksesi meillä on tärkeää, että olet halukas oppimaan uusia asioita ja tunnet olosi mukavaksi työympäristössä missä useat asiat tapahtuvat rinnakkain.

 

Mitä teemme?

Herrfors toimittaa asiakkaiden tarvitsemaa energiaa ja lämpöä ympäristöystävällisesti ja kilpailukykyiseen hintaan. Herrforsin myynti- ja asiakaspalvelussa työskentelee tällä hetkellä yhteensä kahdeksan henkilöä kahdessa eri palvelupisteessä (Pietarsaari ja Ylivieska). Asiakkaita meillä on noin 30.000 joista yritysasiakkaita noin 4000. Haemme nyt Pietarsaareen sähkönmyyntipäällikköä vastaamaan pääasiassa myynnistä yritysasiakkaillemme.  

 

Työtehtävät

Sähkönmyyntipäällikön roolissa vastaat ensi kädessä Herrforsin yritysasiakkuuksista, myyt aktiivisesti Herrforsin tuotteita ja palveluita uusille asiakkaille, mutta samalla sinulla on myös valmius huolehtia jo olemassa olevista asiakkuuksista. Lopullinen työnkuva määräytyy koulutustaustan, aikaisemman työkokemuksen ja persoonan perusteella.

Työ sisältää jonkun verran matkustamista sekä asiakastapahtumia

 

Kuka sinä olet

Toivomme että olet joukkuepelaaja hyvillä vuorovaikutustaidoilla ja positiivisella asenteella varustettuna. Saat energiaa onnistumisista ja haluat kehittää omaa osaamistasi ympäristössä, joka muuttuu nopeasti. Jos olet kiinnostunut haasteista ja haluat tehdä töitä aktiivisessa organisaatiossa, tule meille töihin!

Kommunikoit sujuvasti ruotsiksi ja suomeksi ja englanti katsotaan eduksi. 

 

Koulutuksesi – Merkitykselliset kokemukset

Sinulla on

  • sopiva tekninen tai kaupallinen koulutus
  • kokemusta myyntityöstä (kokemus sähkönmyynnistä lasketaan eduksi) ja oikea halu kehittyä myynnin ammattilaiseksi
  • kykyä oppia uutta ja kannat vastuun oman työsi jäljestä
  • helppoa käyttää nykyaikaisia tietojärjestelmiä

  

Tarjoamme sinulle

  • kiinnostavan ja haastavan työn kehittyvässä ympäristössä
  • perinteisten kilpailukykyisten työsuhde-etujen, upean työympäristön, humorististen työkavereiden sekä hyvien kehittymismahdollisuuksien lisäksi tarjoamme myös vaatimattoman laatuista kahvia rajoittamattomissa määrissä.

 

Lisätietoja

  • HR-päällikkö Jan Höglund, 044-7815389

 

Hakemuksesi

  • Haluamme viimeistään 1.3.2020, herrfors.fi/rekry. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä, joten jätä hakemuksesi mahdollisimman nopeasti.

 

Täytä hakemus täällä.