Tekninen myyjä

 

Haluaisitko olla mukana muuttamassa energia-alaa?

Teknisenä myyjänä et koe tylsää päivää konttorilla, vaihtelevat työtehtävät yhdistettynä energisiin työtovereihin sekä todistetusti maan tyytyväisimpiin asiakkaisiin pitävät sinut hereillä ja varpaillasi työpäivän aikana. Viihtyäksesi meillä on tärkeää, että olet halukas oppimaan uusia asioita ja tunnet olosi mukavaksi työympäristössä missä useat asiat tapahtuvat rinnakkain.

Odotamme innolla hakemustasi.

 

Mitä teemme?

Herrfors toimittaa asiakkaiden tarvitsemaa energiaa ja lämpöä ympäristöystävällisesti ja kilpailukykyiseen hintaan. Tarjoamme myös markkinoiden älykkäintä aurinkoenergiaa Nordic Sunrise brändin alla.  Herrforsin myynti- ja asiakaspalvelussa työskentelee tällä hetkellä yhteensä kahdeksan henkilöä kahdessa eri palvelupisteessä (Pietarsaari ja Ylivieska). Asiakkaita meillä on noin 30.000 joista yritysasiakkaita noin 4000. Haemme nyt Pietarsaareen teknistä myyjää vastaamaan pääosin aurinkosähköpaneeleiden myynnistä yksityis- sekä yritysasiakkaillemme.   

 

Työtehtävät

Teknisen myyjän roolissa vastaat ensi kädessä Nordic Sunrise aurinkopaneeliratkaisujen myynnistä yksityishenkilöille, yrityksille sekä muille sidosryhmille. Tuotteita myydään avaimet käteen periaatteella, joten vastaat koko myyntiprosessista, sisältäen alkukartoituksen, tarjouksen tekemisen, asennuksen (yhdessä asentajien kanssa) sekä jälkihoidon. Toinen tärkeä osa toimenkuvaasi on tulevaisuuden energiaratkaisujen kehittäminen ja kaupallistaminen yhdessä kollegoiden kanssa.

Lopullinen työnkuva määräytyy koulutustaustan, aikaisemman työkokemuksen ja persoonan perusteella.

Työ sisältää jonkun verran matkustamista sekä asiakastapahtumia

 

Kuka sinä olet

Henkilönä olet positiivinen, tarmokas sekä innostunut ja pidät luovasta ongelmanratkaisusta. Olet ammattilainen työssäsi, sinulla on hyvä yhteistyökyky ja sosiaalisten taitojesi avulla voit luontevasti työskennellä erilaisten asiakkaiden ja ihmisten parissa. Olet myös joustava ja sopeutuva mikä mahdollistaa uusien työympäristöjen nopean sisäistämisen ja työtehtävien asettamisen tärkeysjärjestykseen nopeassa työtahdissa. Koska työtehtävään sisältyy myös kehitystyötä niin toivomme että olet luonteeltasi ennakkoluuloton, utelias sekä innovoiva.

Kommunikoit sujuvasti ruotsiksi ja suomeksi. Englanti katsotaan eduksi.  

 

Koulutuksesi – Merkitykselliset kokemukset

Sinulla on

  • sopiva tekninen koulutus
  • kokemusta myyntityöstä ja oikea halu kehittyä myynnin ammattilaiseksi
  • kiinnostusta teknisistä ratkaisuista
  • halu kehittää ja kehittyä

 

Tarjoamme sinulle

  • kiinnostavan ja haastavan työn kehittyvässä ympäristössä
  • perinteisten kilpailukykyisten työsuhde-etujen, upean työympäristön, humorististen työkavereiden sekä hyvien kehittymismahdollisuuksien lisäksi tarjoamme myös vaatimattoman laatuista kahvia rajoittamattomissa määrissä.

 

Lisätietoja

  • Tuotantojohtaja Andreas Rasmus, tai 044-7815396
  • HR-päällikkö Jan Höglund, 044-7815389

 

Hakemuksesi

  • Haluamme viimeistään 1.3.2020, herrfors.fi/rekry. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä, joten jätä hakemuksesi mahdollisimman nopeasti.

 

Täytä hakemus täällä.