Katri Lehtola on yksi osa Herrforsin energistä asiakasneuvojatiimiä, joka palvelee asiakkaitaan täydellä sydämellä useiden palvelukanavien kautta, pyrkien aina löytämään asiakkaille toimivimmat ratkaisut. Katri siirtyi Herrforsille pankkimaailmasta, joten asiakasneuvonta, numeroiden pyörittely ja sopimusasiat ovat hänelle tuttua kauraa jo ennestään.

 

”Oli oikea onnenpotku, että pääsin Herrforsille. Aluksi työtehtävät tuntuivat helpolta pankkimaailman jälkeen, mutta ajan myötä tehtävät ovat muuttuneet ja vastuun kasvettua myös mielenkiinto työtehtäviin on säilynyt. Tarkkana työntekijänä saatan hyvinkin unohtaa myös kahvipaussit uppoutuessani työhön.” (HR huomauttaa: ei niinkään hyvä juttu.)

 

Katrin aloitettua Herrforsin asiakasneuvojana sai hän kutsun opiskelemaan Vaasan yliopiston järjestämälle liiketoiminnan kehittämislinjalle, jonka hän suorittaa kolmessa vuodessa töiden ohella. Kokkolassa tehtävät lähipäivät eivät onneksi kauhistuttaneet esimiestä, vaan asia otettiin hyvin vastaan ja päivät saatiin joustavasti sijoitettua työpäivien sekaan.

 

Eikä tässä vielä kaikki! Katri työskentelee Pietarsaaren toimistomme lisäksi myös Ylivieskan toimipisteemme asiakaspalvelussa. Pohjois-Pohjanmaalta kotoisin oleva energiapakkauksemme saa iskettyä monta kärpästä samalla iskulla, ja lähes samoilla kilometreillä – niin opiskelupäivät Kokkolassa, työpäivät Ylivieskassa kuin kotijoukkojen moikkaamisen hieman pohjoisemmassa.

 

”Joustava työnantaja ja hyvä työtiimi mahdollistivat yhdistelmän, joka toimii minulle. Työuran myötä olen myös saanut haltuuni ruotsinkielen, jolla nykyään palvelen asiakkaita täysin ongelmitta.”

 

Oletko jo tutustunut IT-ammattilaiseemme Sebastianiin sekä sähköverkkoamme valvovaan Pekkaan