Tule meille töihin ICT-ratkaisut ja kehitys Sebastian Storholm - IT-infrastruktuuripäällikkö

”Jos olet suunnitellut olevasi yrityksen palkkalistoilla enintään kuusi kuukautta, ja huomaatkin yllättäen kuukausien muuttuneen vuosiin, jopa kahdeksaan vuoteen, et voi sanoa muuta kuin, että viihdyt työssäsi!”

 

Näin kuvailee Sebastian Storholm 2010 alkanutta työuraansa Herrforsilla. Sebastianin työtehtäviin IT-infrastruktuuripäällikkönä kuuluu hänen itsensä sanoin ”kaikki konesaleista verkkopistokerasioihin” – toisin sanoen palvelimet, tietoturvallisuus, virtualisointi ja infrastruktuurin kehitys ovat hänelle tuttuja termejä päivittäin ja ne muokkautuvatkin hänen käsissään sulavasti kuin muovailuvaha. Vaihtelevat työtehtävät tuovat mielenkiintoa ja haastetta työhön, ja ennalta näkemättömät ongelmat saavat viikset värähtelemään. Tuttu ja turvallinen ei taida tässä työssä olla edes vaihtoehto.

 

Herrforsin infrastruktuurin lisäksi on myös Suomen kartta tullut Sebastianille tutuksi, onhan hän yksi etätyöskentelymahdollisuudesta nauttivista Herrforslaisista. Pietarsaaren lisäksi hän työskentelee Helsingistä käsin, ja tekee noin 90% työtehtävistään etänä. Etätyöskentely hänen kohdallaan kasvattaa tehokkuutta, kun työhuoneen ovella koputtelu vähenee, ja samalla myös opiskelut konetekniikan parissa voivat edistyä. Myös suuri osa kokouksista on Helsingissä, mikä on myös kustannustehokas ratkaisu edestakaiseen matkustamiseen ja hotelliyöpymisiin verrattuna.

 

Kertoessaan Herrforsin kahdeksasta viime vuodesta, paistaa sanoista läpi Herrforsin vahvuudet työnantajana: vaikutamme suhtkoht ketterältä, monipuoliselta ja jatkuvasti kehittyvältä yritykseltä. Työntekijämäärämme on tuplaantunut, palvelinmäärä kaksikymmentäkertaistunut ja tietoliikenneverkon toimipisteet lisääntyneet kolmesta viiteenkymmeneen! Yrityksessä yhdistyy ison ja pienen firman ominaisuudet.

 

”Herrfors on iso firma henkilökohtaisella tunnelmalla.”

 

(Haastattelu piti tässä vaiheessa keskeyttää Sebastianin jälleen kerran lähtiessä ratkaisemaan työkaverin IT-ongelmaa. Oikea supersankari tuo meidän Sebastian.)

 

Haluatko tutustua tarkemmin Herrforsin tarjoamiin uramahdollisuuksiin? Siinä tapauksessa luethan myös Sirkun työstä linja-asentajana tai Victorin työstä sähköverkkosuunnittelijana