Edes vuotta ei ole kulunut siitä, kun Robin Holländer tunsi, että oli tullut aika siirtyä uusien haasteiden pariin. Vakuutusala oli tullut tutuksi viimeisten kuuden vuoden ajan ja oli tullut aika hakeutua eteenpäin. Ja mitä teet silloin? Silloin soitat Herrforsille.

 

Puhelimeen vastattiin, keskustelut käynnistettiin ja hän vastaanotti työpaikan omassa sähköyhtiössään, johon hänellä oli ainoastaan normaali Matti Meikäläinen -suhde. Muutamaa kuukautta myöhemmin hän aloitti työt Herrforsin sähkönmyyntitiimissä.

 

”Vaikka sain muutamia muita työtarjouksia, koin Herrforsin antaneen parhaan kuvan yrityksestään sekä parhaan työkuvauksen – lähes täysin vastaavan mitä olinkin hakemassa.”

 

Robin on nopeasti päässyt sisään työyhteisöön ja vaikuttaa todella iloiselta voidessaan yhä sanoa olevansa suhteellisen uusi yrityksessä. Hänen mukaansa uudet työntekijät ja heidän mukana tulevat raikkaat ideat otetaan vakavasti. Tämä ei ole aina itsestäänselvyys, kun kyseessä on ala ja yritys pitkällä historialla.

 

”Uutuus koetaan positiivisena asiana ja asioihin saa olla vaikuttamassa jo alusta lähtien. Viihdyn hyvin myös Herrforsin työskentelytyylin kanssa, johon kuuluu muun muassa vapaus ja vastuu.”

 

Robin kuvailee itseään hyvin vahvasti pohjalaiseksi ja kokeekin että se on suurin yhteinen tekijä työnantajan kanssa.

 

”On ilo tehdä töitä yritykselle, joka tukee paikallisuutta, paikallisia toimintoja ja pyrkii tekemään hyvää koko alueen hyväksi. Suurin osa asiakkaistamme arvostaa todella paljon paikallista ja henkilökohtaista palvelua, mitä pyrimmekin tarjoamaan ja räätälöimään aina asiakkaiden tarpeiden ja kielen mukaan. Meille on tärkeää olla Pohjanmaalla, siellä missä suurin osa asiakkaistammekin ovat.”

 

Asiakkaitamme palvelee myös energinen asiakasneuvojamme Katri. Lue Katrin koko tarina täällä.