Meny

Fjärrvärme

district-heating

Fjärrvärme från Herrfors

värme och energi produceras nära dess förbrukningsort ökar effektiviteten och miljöpåverkan minskar. Ett bra sätt att utnyttja lokal energi är fjärrvärme som Herrfors producerar i Jakobstad, Ylivieska, Alavieska och Raudaskylä.

Fjärrvärme har använts i Finland i över femtio års tid. Idag är det den vanligaste uppvärmningsformen i vårt land och cirka hälften av all värmeenergi är fjärrvärme. Nästan varannan finländare värmer upp sitt hem med fjärrvärme. 

Herrfors kaukolampo fjarrvarme 1 1
Allmänt om fjärrvärme

Fjärrvärme är mest populära uppvärmingssättet i Finland. Med fjärrvärme i din fastighet tar varmvattnet aldrig slut och du kan njuta av en skön och jämn innetemperatur. Fjärrvärme har en leveranssäkerhet närapå hundra procent och passar för nästan alla typer av byggnader. 

VARFÖR FJÄRRVÄRME?  PRODUKTIONSFORMER  VERKSAMHETSOMRÅDEN

Herrfors kaukolampo fjarrvarme 5
Anslut dig till fjärrvärmenätet

Herrfors har utbyggda fjärrvärmenät i Jakobstad och Ylivieska. Med hjälp av vår kunniga personal är planering av nyanslutningar, byggtidtabeller och tekniska lösningar lätt. 

ANSLUTNINGSGUIDE  ANSLUTNINGSKOSTNADER  BEGÄR OFFERT

3
Kontrollera din förbrukning

Vill du veta hur din förbrukning ser ut i år eller hur den såg ut i fjol? Som fjärrvärmekund kan du kontrollera din fjärrvärmeförbrukning på nätet eller genom vår telefonapplikation Herrfors 24/7 – snabbt och enkelt.

KONTROLLERA DIN FÖRBRUKNING 

Herrfors kaukolampo fjarrvarme 6
Fjärrvärmens ABC

Fjärrvärmens ABC är ett infopaket till dig som överväger att ansluta dig till vårt fjärrvärmenät eller som redan är ansluten och vill lära dig mer om fjärrvärme. 

FJÄRRVÄRMENS ABC

5
Onlinetjänster

Vill du göra en flyttanmälan, beställa rör- eller kabelvisning eller granska din fjärrvärmeförbrukning? Nu kan du sköta dina ärenden snabbt och smidigt via våra onlinetjänster. 

GÖR FLYTTANMÄLAN  RÖRVISNING  GRANSKA DIN FÖRBRUKNING

Herrfors kaukolampo fjarrvarme 7
Priser och villkor

Om fjärrvärme finns tillgängligt för din fastighet är det ett konkurrenskraftigt alternativ att överväga vid val av värmesystem. Här hittar du aktuella priser och villkor för våra fjärrvärmetjänster i Jakobstad och Ylivieska.

JAKOBSTAD YLIVIESKA