Menu

Kaukolämpö

district-heating

Kaukolämpöä Herrforsilta

Lämpö ja energia kannattaa tuottaa mahdollisimman lähellä niiden lopullista käyttöpaikkaa. Silloin tuotanto on tehokkainta ja sen ympäristövaikutukset vähäisimmät. Yksi tapa hyödyntää lähienergiaa on kaukolämpö, jota Herrfors tuottaa Ylivieskassa, Alavieskassa, Raudaskylällä ja Pietarsaaressa.

Kaukolämpöä on Suomessa käytetty jo yli viidenkymmenen vuoden ajan. Nykyään se on maassamme yleisin lämmitysmuoto tuottaen noin puolet kaikesta lämmitysenergiasta. Lähes joka toisen suomalaisen koti lämpenee kaukolämmöllä.

Herrfors kaukolampo fjarrvarme 1 1
Yleistä kaukolämmöstä

Kaukolämpö on Suomen suosituin lämmitysmuoto, eikä syyttä. Kaukolämmössä ei lämmin vesi lopu koskaan kesken, kiinteistössä on aina miellyttävä ja tasainen sisälämpötila. Myös kaukolämmön toimitusvarmuus on lähes sataprosenttinen ja se sopii lähes kaikenlaisiin rakennuksiin.

MIKSI KAUKOLÄMPÖ?  TUOTANTOMUODOT  TOIMINTA-ALUEET

Herrfors kaukolampo fjarrvarme 5
Miten liittyä Herrforsin kaukolämpöverkkoon?

Herrforsilta löytyy laajat ja kattavat kaukolämpöverkot Pietarsaaresta ja Ylivieskasta. Herrforsin asiantuntevan henkilöstön avulla liittymisjohdon reitin, rakentamisaikataulun ja teknisen toteutuksen suunnittelu on helppoa.

LIITTYMISOHJE  LIITTYMISKUSTANNUKSET  PYYDÄ TARJOUS

3
Tarkista kulutuksesi

Haluatko tietää miltä kulutuksesi näyttää tänä vuonna tai miten paljon kaukolämpöä kulutit viime vuonna? Nyt voit löytää kulutustietosi sekä kotisivuiltamme tai puhelinapplikaatiomme Herrfors 24/7 avulla - helposti ja nopeasti. 

TARKISTA KULUTUKSESI

Herrfors fjarrvarme onlinetjanster
Kaukolämmön ABC

Kaukolämmön ABC on kaiken kattava tietopaketti kaukolämmöstä ja sen hyödyistä. Harkitsetpa kaukolämpöverkkoon liittymistä tai halutessasi oppia lisää olemassaolevasta kaukolämpöjärjestelmästäsi, antaa kaukolämmön ABC runsaasti vinkkejä. 

KAUKOLÄMMÖN ABC

Herrfors kaukolampo fjarrvarme 6
Onlinepalvelut

Haluatko tehdä muuttoilmoituksen, tilata kaapeli- tai putkinäytön tai tarkistaa kaukolämmön kulutuksesi? Voit halutessasi hoitaa asiointisi meillä vuorokauden ympäri onlinepalvelujemme kautta. 

TEE MUUTTOILMOITUS  KAAPELINÄYTTÖ  TARKISTA KULUTUKSESI

Herrfors kaukolampo fjarrvarme 7
Hinnat ja ehdot

Kaukolämmön hinta on kilpailukykyinen, siksi kaukolämpö kannattaa lämmitysjärjestelmää valittaessa ottaa yhdeksi vaihtoehdoksi aina jos sitä on saatavilla. Kaukolämmön hinta muodostuu liittymis-, perus- ja kulutusmaksuista.Täältä löydät kaikki ajankohtaiset hinnat ja ehdot koskien kaukolämpöpalveluitamme Pietarsaaressa ja Ylivieskassa.

PIETARSAARI  YLIVIESKA