Menu

Toiminta

Sähkö

Herrfors toimittaa asiakkaidemme tarpeiden mukaista sähköä. Riippumatta siitä oletko yksityinen pienkuluttaja tai suurteollisuuden edustaja, löydät meiltä tarpeidesi mukaan räätälöidyt tuotteet. Tuotamme sähköä seitsemässä vesivoimalassamme Ähtävän-, Perhon- ja Kimonjoessa sekä yhdessä Pohjolan Voiman, Alholmens Kraftin, Kanteleen Voiman ja EPV Energian kanssa omistamissamme voimaloissa.

Kaukolämpö

Kaukolämpö on Suomessa rakennusten yleisin lämmitystapa. Kaukolämpö hyötyy suurimuotoisuudesta: mitä tiiviimmin rakennettu alue ja mitä suurempia lämmitettävät rakennukset ovat, sitä taloudellisempaa kaukolämpö on. Se on tehokasta ja ympäristöystävällistä, koska lämpöä tuotetaan samanaikaisesti sähkön ja (teollisuuden tarvitseman) prosessihöyryn kanssa.

Verkkopalvelut

Herrfors toimittaa sähköä ja kaukolämpöä omien verkkojen kautta kuluttajille Maksamaalle, Oravaisiin, osiin Pedersöreä, Teerijärvelle, Ylivieskaan ja Alavieskaan. Lisäksi sähköä toimitetaan alueverkkomme kautta myös lähialueen jakeluyhtiöille. Pyrkimyksemme on taata mahdollisimman varmatoiminen ja häiriötön verkko. Siksi uusimme ja parannamme tekniikkaa jatkuvasti. Paikallisen läsnäolomme ansiosta pystymme korjaamaan ongelmat nopeasti.