Meny

Lediga tjänster

Katternökoncernen är en medelstor energikoncern i Österbotten som producerar, distribuerar och säljer elkraft och fjärrvärme. Katternökoncernens omsättning uppgick 2016 till ca 142milj. € och resultatet till ca 15 milj. €. 66% av den levererade elen var förnyelsebar. Personalstyrkan var vid årsskiftet 226. Koncernen har verksamhet både i Finland och Sverige. Katternö-koncernens hemort i Finland är Jakobstad.

 

Herrfors mål är att vara bäst på el och energi. Med hjälp av lokala resurser och kunskap gör vi verklighet av vår vision: att förändra både branschen och närmiljön till det bättre. Det är en uppgift som kräver planering, målmedvetenhet och driv. Därför är vi ständigt på jakt efter ambitiösa personer att komplettera vårt dynamiska team. Är du en av dem?

 

Lämna in en öppen ansökan

Lämna dina uppgifter, så kontaktar vi dig ifall det dyker upp jobb som matchar din profil. Läs mer

Sedan den första elgeneratorn installerades år 1907 vid Herrfors kraftverk i Kållby har vi varit hängivna vår vision. Att med hjälp av lokala resurser och kunskap göra närregionen till en mer trivsam plats för dess invånare, gäster och företagare. Utvecklingen går framåt, och ny teknik ersätter den gamla. Världen är i ständig förändring, men en sak är säker. Människor kommer alltid att behöva värme och elektricitet. Det behovet vill vi tillgodose, idag och i framtiden. Läs mer om Herrfors här