Lediga tjänster

Katternökoncernen är en medelstor energikoncern i Österbotten som producerar, distribuerar och säljer elkraft och fjärrvärme. Katternökoncernens omsättning uppgick 2016 till ca 142milj. € och resultatet till ca 15 milj. €. 66% av den levererade elen var förnyelsebar. Personalstyrkan var vid årsskiftet 226. Koncernen har verksamhet både i Finland och Sverige. Katternö-koncernens hemort i Finland är Jakobstad.

Vill du bli Herrfors Näts nästa elnätsplanerare?  

Som elnätsplanerare arbetar du med att planera och dokumentera vårt eldistributionsnät. Din stationeringsort är Jakobstad. I praktiken sköter du om planering, hanterar markägarfrågor samt utför digitalisering av nätuppgifterna i vårt Trimble system.

Vi får energi av lyckanden. I vår organisation värdesätter vi ansvarstagande, samarbetsförmåga och ett snabbt och effektivt arbetssätt. Du kommer bra överens med andra människor och stöder via ditt engagemang arbetsgemenskapens välmående. Du är flexibel och öppen för förändringar.

Du har ingenjörs examen inom elbranschen eller motsvarande teknisk utbildning. Erfarenhet av distributionsnät räknas som merit.

Vi erbjuder en intressant, utmanande och ansvarsfull uppgift inom energibranschen, konkurrenskraftiga förmåner, trivsam arbetsmiljö samt möjlighet att utvecklas i ditt yrke.

Vill du veta mera om arbetsuppgiften eller om oss som arbetsgivare? Kontakta i så fall utvecklingschef Henrik Snellman, tfn 0447815368. Sänd din ansökan med löneanspråk per e-post till rekry.herrfors@katterno.fi senast 31.3.2018. 

 

 

 

Herrfors mål är att vara bäst på el och energi. Med hjälp av lokala resurser och kunskap gör vi verklighet av vår vision: att förändra både branschen och närmiljön till det bättre. Det är en uppgift som kräver planering, målmedvetenhet och driv. Därför är vi ständigt på jakt efter ambitiösa personer att komplettera vårt dynamiska team. Är du en av dem?

Vill du ha sommarjobb hos en föregångare inom energibranschen?

Nu har sommarrekryteringen kört igång på Herrfors! Du kan vara i början eller i slutskedet av dina studier – på Herrfors värderar vi en positiv inställning och ett energiskt arbetssätt.

Herrfors erbjuder sommarjobb åt ca. 10 personer i maj-augusti. Arbetsförhållandena varar 1-4 månader. Vi vill ha din ansökan senast 28.2.2018.

Väcktes det en gnista inom dig? Vi ser fram emot att få veta mer om dig! Skicka in din sommarjobbsansökan via ”Öppen ansökan” linken.   https://www.herrfors.fi/rekry/oeppen-ansoekan/

 

Lämna in en öppen ansökan

Lämna dina uppgifter, så kontaktar vi dig ifall det dyker upp jobb som matchar din profil. Läs mer

Sedan den första elgeneratorn installerades år 1907 vid Herrfors kraftverk i Kållby har vi varit hängivna vår vision. Att med hjälp av lokala resurser och kunskap göra närregionen till en mer trivsam plats för dess invånare, gäster och företagare. Utvecklingen går framåt, och ny teknik ersätter den gamla. Världen är i ständig förändring, men en sak är säker. Människor kommer alltid att behöva värme och elektricitet. Det behovet vill vi tillgodose, idag och i framtiden. Läs mer om Herrfors här