Meny

Lediga tjänster

Katternökoncernen är en medelstor energikoncern i Österbotten som producerar, distribuerar och säljer elkraft och fjärrvärme. Katternökoncernens omsättning uppgick 2016 till ca 142milj. € och resultatet till ca 15 milj. €. 66% av den levererade elen var förnyelsebar. Personalstyrkan var vid årsskiftet 226. Koncernen har verksamhet både i Finland och Sverige. Katternö-koncernens hemort i Finland är Jakobstad.

Vill du bli vår nästa kundrådgivare?  

Som kundrådgivare vid Herrfors ingår du i ett dedikerat team på 7 personer. Dina uppgifter är varierande och du kommer att erbjuda våra kunder service i ett flertal kanaler. Utöver kundbetjäningen kommer du även att sköta uppgifter inom fakturering och diverse övriga projekt. Din placeringsort är Jakobstad men vid enstaka dagar förväntas du även kunna jobba vid vårt kontor i Ylivieska varför körkort och egen bil ses som en fördel.

Personen vi söker är kundorienterad, flexibel och språkkunnig (svenska och finska, engelska är en fördel).  För att lyckas i dina uppgifter behöver du som person vara kundinriktad, ha lätt för att lära dig nya saker samt vara datakunnig.
Tjänsten är en tillsvidare tjänst.

Vi erbjuder dig en intressant och utmanande position i en bransch som är i ständig förändring. Herrfors strävar efter att vara i elbranschens framkant. Som arbetsgivare erbjuder vi konkurrenskraftiga förmåner, en trivsam arbetsmiljö och utmärkta möjligheter att utveckla din personliga och professionella kunskap.

Blev du intresserad? Sänd din ansökan så fort som möjligt till rekry.herrfors@katterno.fi, dock senast den 31.5.2018.
För mer information om arbetsuppgiften kan du kontakta kundbetjäningschef Fredrik Näse, tel 044 781 5351 eller HR-chef Jan Höglund tel 044 781 5389 (förfrågningar om tjänsten vardagar kl 14.00 - 16.00).
Tjänsten besätts så fort vi hittar en lämplig kandidat. 

 

 

 

Herrfors mål är att vara bäst på el och energi. Med hjälp av lokala resurser och kunskap gör vi verklighet av vår vision: att förändra både branschen och närmiljön till det bättre. Det är en uppgift som kräver planering, målmedvetenhet och driv. Därför är vi ständigt på jakt efter ambitiösa personer att komplettera vårt dynamiska team. Är du en av dem?

 

Lämna in en öppen ansökan

Lämna dina uppgifter, så kontaktar vi dig ifall det dyker upp jobb som matchar din profil. Läs mer

Sedan den första elgeneratorn installerades år 1907 vid Herrfors kraftverk i Kållby har vi varit hängivna vår vision. Att med hjälp av lokala resurser och kunskap göra närregionen till en mer trivsam plats för dess invånare, gäster och företagare. Utvecklingen går framåt, och ny teknik ersätter den gamla. Världen är i ständig förändring, men en sak är säker. Människor kommer alltid att behöva värme och elektricitet. Det behovet vill vi tillgodose, idag och i framtiden. Läs mer om Herrfors här