Meny

Rekry

Herrfors mål är att vara bäst på el och energi. Med hjälp av lokala resurser och kunskap gör vi verklighet av vår vision: att förändra både branschen och närmiljön till det bättre.

Vi får energi av lyckanden. Vi mäter framgång med möjligheter, inte med sannolikheter. Olika människor har olika behov och därför är vi på Herrfors är ständigt på jakt efter nya lösningar för att kunna göra saker lättare, snabbare, bättre och kostnadseffektivare. Både idag och imorgon. Därför kan vi även erbjuda mångsidiga arbetsuppgifter och personliga utvecklingsmöjligheter. Det ska bli en spännande resa, eller hur?

För tillfället har vi inga lediga tjänster, men du är alltid välkommen att lämna in din öppna ansökan. Vi behandlar din ansökan inom en vecka och hör av oss så fort det öppnas en position som motsvarar ditt kunnande. Fyll i din ansökan här.
Lediga tjänster Öppen ansökan

Vilka arbetsförmåner får du på Herrfors?

Att se till att alla i företaget mår bra är oerhört viktigt för oss, våra arbetsförmåner är ett bevis på detta.

Täckande arbetshälsovårdstjänster
Mångsidiga TYHY-dagar
Stöd för motion och kultur
Massage och fysikaliska tjänster
Fritidsbostad i Vuokatti
Gemensamma fritidsaktiviteter
Omfattande försäkringsskydd
Stöd för professionell och privat utveckling

Öppen ansökan

Hittade du inte det du sökte efter eller lyser lediga tjänster med sin frånvaro? Om du brinner för att bli en del av vårt team eller bekanta dig med vårt företag via arbetspraktik eller sommarjobb, kan du lämna ett trevligt minne om dig själv genom att fylla i en öppen ansökan. Ge oss möjlighet att lära känna dig och dina hemliga förmågor inför framtiden. Vi rekryterar årligen ca. 15 nya talanger.
Fyll i öppen ansökan här.

Se hur det är att jobba med oss

Vill du veta om hur det är att jobba på Herrfors? Kolla in våra videor för att se hur vardagen fungerar hos oss både på kontoret och på fältet.

 • Dennis Fleen, linjemontör

  "Skogen sover under ett mjukt snötäcke. Solljuset silar sig mellan kvistarna. Termoskaffet värmer skönt när man äntligen tar en paus med fyrhjulingen. En perfekt vinterdag bryts endast av fågelkvitter och elledningarnas knäppande i minusgraderna. ”Detta kunde man göra nästan gratis”, säger Dennis Fleen, den yngsta av Herrfors linjemontörer, när han berättar om jobbets bästa sidor."

  Läs mer om Dennis
 • Victor Wistbacka, elnätsplanerare

  ”Du ska vara noggrann och systematisk, socialt kompetent, ha förmågan att se helheter, tycka att optimering är intressant, ha förståelse för föreskrifter men även använda eget huvud, osv.” En elnätsplanerare har inga små krav på sig men som tur är jobbet väldigt belönande! Victor Wistbacka är en del av Herrfors växande elnätsplaneringsteam.”

  Läs mer om Victor
 • Katri Lehtola, kundrådgivare

  "Att ha möjligheten att utvecklas både i sitt yrke och i det privata är en av de förmåner som Herrfors piggar upp sina anställdas vardag med. Denna förmån utnyttjas flitigt bland annat av vår kundrådgivare Katri, som inte fyller sin kalender endast med jobb utan även med magisterstudier inom utveckling av affärsverksamheter samt med en sådan träningsmängd att det svindlar för kollegorna. Säg hej till Katri!"

  Läs mer om Katri
 • Robin Holländer, elförsäljningschef

  "En österbottnisk patriot – så beskriver Herrfors elförsäljningschef Robin Holländer sig själv. Det var också en av de största orsakerna varför han ville börja jobba på Herrfors. Man kan väl kalla det för match made in heaven när man hittar en arbetsgivare med likadana värderingar som man själv har."

  Läs mer om Robin
 • Sofia Stenvall, Controller

  ”Ole dole doff, kinkelanekoff, här ska det vara plus, här ska det vara minus och här några nollor.” Den som besöker ekonomiavdelningen möts ofta inte enbart av skarpa sifferhuvuden, utan även av glada skratt, för våra ekonomer bidrar till trivseln och orken för alla. Vilka saker uppskattar vår controller Sofia mest i sitt arbete, förutom trevliga arbetskollegor?”

  Läs mer om Sofia
 • Pekka Oja, driftsdejour

  "Som driftsdejour sitter du på en förbluffande stor mängd information, framför många skärmar och så fungerar du som mellanhand mellan kunderna och våra linjemontörer. Hur är det att sitta på nätbolagets VIP-plats och se vad som händer 24/7 samt ha vädret som din arbetsledare?"

  Läs mer om Pekka
 • Jari Rasmus, brukschef

  ”Vattenkemi, el, automation, maskinunderhåll, bränslelogistik – på detta jobb måste man vara kunnig inom flera områden. Det räcker inte att man vet lite om allt, utan man måste veta ganska mycket om allt", berättar Jari Rasmus, en av Herrfors experter inom fjärrvärme. 

  Läs mer om Jari
 • Sebastian Storholm, IT-infrastruktur chef

  "Om Sebastian fick rekrytera en ny kollega till sitt team, så skulle han önska sig såklart en som är flexibel och kunnig, men också någon som trivs med sitt jobb och tycker att problemlösning är intressant. Inom IT-branschen klarar man sig inte med att man bara vet saker – det är viktigare att du är intresserad av att lära dig något nytt. Säg hej till Sebastian Storholm, Herrfors IT-infrastrukturchef!"

  Läs mer om Sebastian