Lediga tjänster

Linjemontörer

Vi söker linje-montörer för att utföra jordkabel- och luftledningsarbeten, elstations-installationer, samt installationer av styr- och skyddssystem, allt detta så att våra kunder får förstklassig service och el enligt överenskommelse.

Vi får energi av lyckanden. I vår organisation värdesätter vi ansvarstagande, samarbets-förmåga och ett snabbt och effektivt arbetssätt. Du kommer bra överens med andra människor och stöder via din personlighet arbetsgemenskapens välmående. Du är flexibel och öppen för förändringar.

Du har en för tjänsten lämplig yrkesutbildning, t.ex. grundexamen inom elteknik. Stationeringsort kan vara Jakobstad eller Kållby. Vi erbjuder en intressant och utmanande position inom en bransch som är inom ständig förändring. Vi har konkurrenskraftiga förmåner, en trivsam arbetsmiljö samt ger dig goda möjligheter att utvecklas i ditt yrke.

Vill du veta mera om arbetsuppgiften eller om oss som arbetsgivare? Kontakta i så fall Nätchef Kristian Finell, tfn 0447815394 eller HR-chef Jan Höglund, tfn 0447815389. Sänd din ansökan per e-post till rekry.herrfors@katterno.fi så snabbt som möjligt men allra senast 22.10.2017. Tjänsterna besätts omedelbart då vi hittar lämpliga kandidater.

Följ oss på facebook.com/herrfors & twitter.com/herrfors

Köpmansgatan 10, Jakobstad tfn. 06 7815 300

Katternökoncernen är en medelstor energikoncern i Österbotten som producerar, distribuerar och säljer elkraft och fjärrvärme. Katternökoncernens omsättning uppgick ifjol till ca 142milj. € och resultatet till ca 15 milj. €. 66% av den levererade elen var förnyelsebar. Personalstyrkan var vid årsskiftet 218. Koncernen har verksamhet både i Finland och Sverige. Katternö-koncernens hemort i Finland är Jakobstad. Läs mer

Lämna in ansökan


 

Herrfors mål är att vara bäst på el och energi. Med hjälp av lokala resurser och kunskap gör vi verklighet av vår vision: att förändra både branschen och närmiljön till det bättre. Det är en uppgift som kräver planering, målmedvetenhet och driv. Därför är vi ständigt på jakt efter ambitiösa personer att komplettera vårt dynamiska team. Är du en av dem?

Lämna in en öppen ansökan

Lämna dina uppgifter, så kontaktar vi dig ifall det dyker upp jobb som matchar din profil. Läs mer

Sedan den första elgeneratorn installerades år 1907 vid Herrfors kraftverk i Kållby har vi varit hängivna vår vision. Att med hjälp av lokala resurser och kunskap göra närregionen till en mer trivsam plats för dess invånare, gäster och företagare. Utvecklingen går framåt, och ny teknik ersätter den gamla. Världen är i ständig förändring, men en sak är säker. Människor kommer alltid att behöva värme och elektricitet. Det behovet vill vi tillgodose, idag och i framtiden. Läs mer om Herrfors här