Meny

Controller / Bokförare

Controller / Bokförare

Välkommen att söka jobb hos oss som Controller / Bokförare på Herrfors! Vi ser fram emot din ansökan senast den 10.11.2019.

Herrfors ekonomiproffs är allt annat än dammiga arkivråttor. Det dynamiska teamet har lätt för att samarbeta och får saker att hända. För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du är villig att lära dig nya saker och känner dig bekväm i en arbetsmiljö där många saker sker parallellt.

Vad gör vi?

På ekonomifunktionen jobbar idag sex glada och hurtiga medarbetare, som tillsammans sköter Katternö bolagens ekonomifunktioner. Sammanlagt sköter vi om sex bolags bokföring och redovisning. De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av löpande bokföring, bolagens betalningsrörelse, fakturering, myndighetsrapportering, finansiell rapportering, kostnadsuppföljning, budgetering, finansiering samt en mängd andra uppgifter

Arbetsuppgifter

Som Controller/ Bokförare sköter du främst den löpande bokföringen för bolagen samt den månadsvisa rapporteringen till ledningen och redovisningen till myndigheter. Till arbetsuppgifterna hör även att uppgöra årsbokslut, estimat och budgeter samt att utveckla koncernbolagens bokföringsrutiner och interna månadsrapportering. Till uppgifterna hör även att uppgöra koncernbokslut. Den slutliga arbetsrollen utformas utifrån utbildningsbakgrund, tidigare erfarenhet och personliga egenskaper.

Vem är du / kvalifikationer

Vi önskar att du är en lagspelare utrustad med goda interaktionsfärdigheter och en positiv läggning och är intresserad av att utveckla din egen sakkännedom i en omgivning som förändras snabbt. Om du tilltalas av utmaningar och vill arbeta i en aktiv organisation, sök jobb hos oss!

Du kommunicerar smidigt både på svenska och finska.

Din utbildning / relevanta erfarenheter / kompetenser

Du har

  • Ekonomisk eller motsvarande utbildning, t.ex. ekonom eller tradenom, inom ekonomiförvaltning
  • Erfarenhet av bokföring/ redovisning i ett medelstort företag och gärna även erfarenhet av att göra upp koncernbokslut
  • Erfarenhet av Microsoft miljö och verktyg
Vi erbjuder dig
  • Ett intressant och utmanande arbete inom en utvecklande miljö
  • Förutom de traditionella konkurrenskraftiga förmånerna, fantastisk arbetsmiljö, humoristiska kollegor och möjlighet att utvecklas, erbjuder vi även kaffe av anspråkslös kvalité i obegränsade mängder
Tilläggsuppgifter
  • Ekonomichef Thomas Sandkulla, 0447815318
  • HR-Chef Jan Höglund, 0447815389
Din ansökan
  • Vill vi ha senast den 10.11.2019, herrfors.fi/rekry. Tjänsten besätts omedelbart då vi hittar en lämplig kandidat, så skicka in din ansökan så snabbt som möjligt.
Controller / Bokförare