Meny

Vikarierande reskontraskötare

Vikarierande reskontraskötare

Välkommen att söka jobb hos oss som vikarierande reskontraskötare på Herrfors! Vi ser fram emot din ansökan senast den 24 februari.

Herrfors ekonomiproffs är allt annat än dammiga arkivråttor. Det dynamiska teamet har lätt för att samarbeta och får saker att hända. För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du är villig att lära dig nya saker och känner dig bekväm i en arbetsmiljö där många saker sker parallellt. 

Vad gör vi?

På ekonomifunktionen jobbar idag fem glada och hurtiga medarbetare, som tillsammans sköter Katternö bolagens ekonomifunktioner. Sammanlagt sköter vi om sex bolags bokföring och redovisning. De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av löpande bokföring, bolagens betalningsrörelse, fakturering, myndighetsrapportering, finansiell rapportering, kostnadsuppföljning, budgetering, finansiering, plus en mängd andra uppgifter

Arbetsuppgifter

Som reskontraskötare jobbar du främst med leverantörsreskontra (kontering, e-fakturor, fakturacirkulation, leverantörsregister) men sköter också hanteringen och kontosättningen av personalens kreditkorts- och kontantbetalningsverifikat. Resterande tiden går smidigt bland övriga kontorsuppgifter. Den slutliga arbetsrollen utformas utifrån utbildningsbakgrund, tidigare erfarenhet och personliga egenskaper. Jobbet kan vara hel- eller halvtid.

Vem är du / kvalifikationer

Vi önskar att du är en lagspelare utrustad med goda interaktionsfärdigheter och en positiv läggning och är intresserad av att utveckla din egen sakkännedom i en omgivning som förändras snabbt. Om du tilltalas av utmaningar och vill arbeta i en aktiv organisation, sök jobb hos oss!

Du kommunicerar smidigt både på svenska och finska.

Din utbildning / relevanta erfarenheter / kompetenser 

Du har

  • Ekonomisk eller motsvarande utbildning inom ekonomiförvaltning
  • Erfarenhet av leverantörsreskontra och kontering av inköpsfakturor
  • Kännedom om de grundläggande bokföringsprinciperna
Vi erbjuder dig
  • Ett intressant och utmanande arbete inom en utvecklande miljö
  • Förutom de traditionella konkurrenskraftiga förmånerna, fantastisk arbetsmiljö, humoristiska kollegor och möjlighet att utvecklas, erbjuder vi även kaffe av anspråkslös kvalité i obegränsade mängder
Tilläggsuppgifter
  • Ekonomichef Thomas Sandkulla, 0447815318
  • HR-Chef Jan Höglund, 0447815389
Din ansökan
  • Vill vi ha senast den 24.2.2019, herrfors.fi/rekry. Tjänsten besätts omedelbart då vi hittar en lämplig kandidat, så skicka in din ansökan så snabbt som möjligt.
Vikarierande reskontraskötare