Meny

Utvecklingsingenjör

Utvecklingsingenjör

Välkommen att söka jobb hos oss som Utvecklingsingenjör på Herrfors! Vi ser fram emot din ansökan senast den 24 februari.

Vill du vara med och utveckla framtidens IT system i ett stabilt och ekonomiskt välmående företag i energibranschens framkant? Nyckeln till framgång för oss ligger i att utveckla kärnverksamheten i kombination med den enskilde medarbetarens vidareutveckling. För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du är villig att lära dig nya saker och känner dig bekväm i en arbetsmiljö där många saker sker parallellt.  

Vad gör vi?

Herrfors elbalansavdelning har ansvar för utveckling, integration och övervakning av Katternökoncernens EDM (Energy Data Management) -system, som körs dygnet runt, året om. Som medarbetare i teamet får du möjlighet att vara med och bidra till en spännande förändring. Digitaliseringen ställer allt större krav på Herrfors och vi vill därför anpassa oss vad gäller kompetens, arbetssätt och organisation i takt med utvecklingen. Som en pålitlig och engagerad medarbetare får du möjlighet att delta och bidra i den fantastiska digitaliseringsresa som pågår hos oss.

Arbetsuppgifter

Som utvecklingsingenjör jobbar du med att upprätthålla och vidareutveckla våra system för mätdatainsamling, elbalanshantering och rapportering. Du jobbar inom vårt team med både självständiga och gemensamma projekt.

Vem är du / kvalifikationer

Som person är du positiv, driven, engagerad och du gillar kreativ problemlösning. Du är professionell i ditt arbete, har god samarbetsförmåga och social kompetens och kan därmed smidigt arbeta med dina kollegor. Vidare är du flexibel och anpassningsbar och du sätter dig snabbt in i nya miljöer och har förmågan att prioritera ärenden i ett högt arbetstempo. 

Du kan vara svensk- eller finskspråkig, kunskaper i engelska behövs i arbetet.

Din utbildning / relevanta erfarenheter / kompetenser 

Du har

  • högskole- eller yrkeshögskoleutbildning inom ICT, automations- eller elteknik alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som vi bedömer likvärdig
  • Erfarenhet av att upprätthålla och utveckla IT-system
  • Kunskaper inom systemintegration och databaser
  • Kunskaper inom scriptspråk och databasprogrammering
  • Behärskar Microsoft miljö och verktyg
  • Erfarenhet av energibranschen räknas som merit
 Vi erbjuder dig
  • Ett intressant och utmanande arbete inom en utvecklande miljö
  • Förutom de traditionella konkurrenskraftiga förmånerna, fantastisk arbetsmiljö, humoristiska kollegor och möjlighet att utvecklas, erbjuder vi även kaffe av anspråkslös kvalité i obegränsade mängder
Tilläggsuppgifter
  • Projektchef Sami Kuusisaari, 044-7815390
  • Vd Kristian Finell, 044-7815394
Din ansökan
Utvecklingsingenjör