Meny

Driftsdejour

Driftsdejour

Välkommen att söka jobb hos oss som driftsdejour på Herrfors! Vi ser fram emot din ansökan senast den 22 april. 

Vill du sitta på nätbolagets VIP-plats och se vad som händer 24/7 samt ha vädret som din arbetsledare? Nyckeln till framgång för oss ligger i att utveckla kärnverksamheten i kombination med den enskilde medarbetarens vidareutveckling. För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du är villig att lära dig nya saker och känner dig bekväm i en arbetsmiljö där många saker sker parallellt. 

Vad gör vi?

Herrfors Nät distribuerar el till ca 32 000 kunder inom Ylivieska-Alavieska området, Jakobstads regionen samt Oravais-Maxmo området. Vår strävan är att nätet ska vara så säkert och störningsfritt som möjligt. Därför förbättrar och förnyar vi kontinuerligt vårt nät. Vår lokala närvaro och arbete skapar förutsättningar för ett bekvämt liv och tillväxt genom att erbjuda människor hållbar och trygg infraservice. På driftcentralen övervakar vi bl.a. nätets driftsäkerhet till ovannämnda kunder 24/7, 365 dagar i året. 

Arbetsuppgifter

Som driftsdejour övervakar du Herrfors eldistributionsnät, vattenkraftverk och fjärrvärmeanläggningar. Vid störningar ansvarar du för att driftåtgärder utförs enligt driftsinstruktioner, inkallar och koordinerar beredskapspersonal vid behov. Dessutom fungerar du som mottagningscentral för felanmälningar gällande el, fjärrvärme-, gatubelysnings- och trafikljusstörningar samt vidtar åtgärder för att avhjälpa dessa. Arbetet utförs som femskiftesarbete.

Vem är du / kvalifikationer

Som person är du positiv, driven, engagerad och du gillar kreativ problemlösning. Du är professionell i ditt arbete, uppgiften kräver noggrannhet, omsorgsfullhet och social kompetens. Vid störningssituationer behövs stresstålighet och självständigt besluts-fattande.

Du kommunicerar flytande på svenska och finska. 

Din utbildning / relevanta erfarenheter / kompetenser
  • Tekniker eller ingenjör inom elteknik
  • Erfarenhet av arbete inom eldistributionsnät/elbranschen och/eller arbetserfarenhet vid en driftcentral räknas som merit
Vi erbjuder dig
  • Ett intressant jobb i en utvecklande miljö
  • Förutom de traditionella konkurrenskraftiga förmånerna, fantastisk arbetsmiljö, humoristiska kollegor och möjlighet att utvecklas, erbjuder vi även kaffe av anspråkslös kvalité i obegränsade mängder
Tilläggsuppgifter
  • Nätchef Peter Nyman, 044-7815376
  • Vd Kristian Finell, 044-7815394
Din ansökan

Sänd din ansökan via herrfors.fi/rekry så snabbt som möjligt men allra senast 22.4.2019. Tjänsten besätts omedelbart då vi hittar lämplig kandidat.

Driftsdejour