Menu

Rekry

Herrforsin tavoite on olla sähkön ja energian ykkönen. Paikallisilla resursseilla ja osaamisella toteutamme visiomme: muutamme sekä alaa että lähiympäristöä paremmaksi.

Saamme energiaa onnistumisisista. Mahdollisuus on menestyksen mittari, ei se mikä on todennäköistä. Eri ihmisillä on erilaiset tarpeet ja siksi me täällä Herrforssilla keksimme uusia ratkaisuja tehdäksemme asiat helpommin, nopeammin, paremmin ja kustannustehokkaammin. Tänään sekä huomenna. Monipuolisia työtehtäviä ja henkilökohtaisia kehittymismahdollisuuksia on siis tarjolla yllin kyllin. Luvassa on jännittävä matka, vai mitä?

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja, mutta olet lämpimästi tervetullut jättämään avoimen hakemuksesi meille. Käsittelemme hakemuksesi viikon sisällä ja otamme yhteyttä, jos sopiva paikka vapautuu. Täytä hakemus täällä.
Avoimet työpaikat Avoin hakemus

Millaiset ovat etumme Herrforssilla?

Meille on tärkeää työntekijöidemme hyvinvointi. Kattavat etumme ovat todiste siitä.

Kattavat työterveyspalvelut
Monipuoliset TYHY-päivät
Liikunta- ja kulttuuriharrastusten tukeminen
Hieronta- ja fysikaaliset palvelut
Vapaa-ajan mökki Vuokatissa
Yhteiset vapaa-ajan aktiviteetit
Laaja vakuutusturva
Ammatillisen ja henkilökohtaisen kehittymisen tukeminen

Avoin hakemus

Etkö löytänyt etsimääsi vai loistavatko avoimet työpaikat poissaolollaan? Halutessasi palavasti olla osa tiimiämme tai tutustua yritykseemme työharjoittelun tai kesätyön kautta, voit antaa meille hyvän muiston itsestäsi jättämällä avoimen hakemuksen. Anna meille mahdollisuus tuntea sinut ja piilevät kykysi tulevaisuutta varten. Rekrytoimme vuosittain noin 15 uutta lahjakkuutta.

Näe millaista on työskennellä kanssamme

Tahdotko tietää enemmän Herrforsilla työskentelystä? Katso videoitamme nähdäksesi, miten arkipäivä sujuu meillä sekä toimistolla että kentällä.

 • Dennis Fleen, linja-asentaja

  "Metsä nukkuu untuvaisen lumikerroksen alla. Auringonsäteet siilautuvat puuterilumen peittämien puunoksien välistä ja mönkijän selässä nautittu termoskahvi lämmittää mukavasti. Täydellisen talvipäivän äänimaailmaan mahtuu ainoastaan punatulkkujen visertely ja sähkölinjojen napsahtelu pakkasessa. ”Tätä voisi tehdä lähes ilmaiseksi”, sanoo Dennis Fleen, nuorin Herrforsin linja-asentajista, kuvaillessaan työnsä parhaita puolia."

  Lue lisää Dennistä
 • Victor Wistbacka, sähköverkkosuunnittelija

  ”Tarkka ja järjestelmällinen, sosiaaliset taidot kohdillaan, kyky nähdä kokonaisuuksia, pitää optimointia kiinnostavana, seurata ohjeita mutta kuitenkin käyttää omaa päätään, jne.” Pienet eivät ole sähköverkkosuunnittelijan vaatimukset, mutta työn palkitsevuus peittää ne mennen tullen. Sähköverkkosuunnittelijamme Victor on yksi kasvavan suunnittelutiimin jäsenistä.”

  Lue lisää Victorista
 • Katri Lehtola, asiakasneuvoja

  "Ammatillisen ja henkilökohtaisen kehittymisen tukeminen on yksi Herrforsin arkea värittävistä työsuhde-eduista. Tätä etua hyödyntää muun muassa asiakasneuvojamme Katri, jonka kalenteri täyttyy työn lisäksi myös liiketoiminnan kehittämisen maisterin opinnoista ja työkavereita pyörryttävästä treenimäärästä. Sano moi Katrille!"

  Lue lisää Katrista
 • Robin Holländer, sähkönmyyntipäällikkö

  "Pohjalainen patriootti – näin kuvailee itseään Herrforsin sähkönmyyntipäällikkö Robin Holländer. Tämä oli myös yksi syistä miksi hän halusi Herrforsille töihin. Yhtälöähän voisi melkein kutsua nimellä ”match made in heaven”, ihan joka päivä et kuitenkaan löydä työnantajaa, jonka kanssa jaat saman arvomaailman."

  Lue lisää Robinista
 • Sofia Stenvall, Controller

  ”Entten tentten teelikamentten, tuonne plussaa, tuonne miinusta ja tuonne vähän nollia.” Talousosaston terävien numeropäiden lisäksi käytäviltä kuuluu usein myös hersyvä nauru, kun ekonomimme pitävät huolta hyvästä yhteishengestä ja kaikkien jaksamisesta. Mitä controllerimme Sofia arvostaa eniten työssänsä, hauskojen työkavereiden lisäksi?”

  Lue lisää Sofiasta
 • Pekka Oja, käyttöpäivystys

  "Käyttökeskuspäivystäjänä istut mykistävän tietomäärän päällä, valtavan näyttömäärän edessä sekä toimit välikätenä asiakkaiden ja linja-asentajiemme välissä. Millaista on istua verkkoyrityksen VIP-paikalla, nähdä mitä verkossa tapahtuu 24/7 ja pitää säätä työnjohtajanasi?"

  Lue lisää Pekasta
 • Jari Rasmus, käyttöpäällikkö

  "Vesikemia, sähkö, automaatio, konekunnossapito, polttoainelogistiikka – työssä pitää olla monen alan osaaja. Ei riitä, että tietää vähän kaikesta, vaan pitää tietää aika paljonkin kaikesta", kertoo Jari Rasmus, yksi kaukolämmön ammattilaisista Herrforsilla. 

  Lue lisää Jarista
 • Sebastian Storholm, IT infrastruktuuripäällikkö

  "Jos Sebastian saisi rekrytoida uuden kollegan omaan tiimiinsä, toivoisi hän tyypin olevan joustava ja osaava (no niinpä tietysti), mutta myös pitävän työtään ja ongelmanratkaisua hauskana. IT-alalla ei pärjää tyyppi joka tietää asioita – tärkeämpää on, että olet kiinnostunut oppimaan asioita. Sano morjens Sebastian Storholmille, Herrforsin IT-infrastruktuuripäällikölle!"

  Lue lisää Sebastianista