Menu

Kehitysinsinööri

Kehitysinsinööri

Tervetuloa hakemaan töihin Herrforsin kehitysinsinööriksi! Odotamme innolla hakemustasi 24. helmikuuta mennessä.

Haluatko olla mukana muokkaamassa tulevaisuuden IT-järjestelmää vakaassa ja taloudellisesti hyvinvoivassa yrityksessä, energia-alan etulinjassa? Avain menestykseemme löytyy ydintoimintamme kehittämisestä sekä yksittäisten työntekijöiden jatkuvasta kouluttautumisesta. Viihtyäksesi meillä on tärkeää, että olet halukas oppimaan uusia asioita ja tunnet olosi mukavaksi työympäristössä missä useat asiat tapahtuvat rinnakkain.

Mitä teemme?

Herrforsin sähkötaseosaston vastuulla on koko Katternö-konsernin EDM (Energy Data Management) -järjestelmän kehitys, integraatio ja valvonta. Järjestelmä on käynnissä vuorokauden ympäri, koko vuoden ajan. Työskennellessäsi osana sähkötasetiimiä on sinulla mahdollisuus vaikuttaa ja olla mukana jännittävässä muutoksessa. Digitalisoinnin myötä kohtaamme Herrforsilla yhä useampia haasteita ja siitä syystä haluamme olla varmoja, että osaamisemme, työtapamme ja organisaatiomme pysyvät kehityksessä mukana. Luotettavana ja innostuneena kollegana saat mahdollisuuden osallistua ja ottaa osaa fantastiseen parhaillaan menossa olevaan digitalisointimatkaamme.

Työtehtävät

Kehitysinsinöörin roolissa teet töitä mittausaineistokeräyksen, sähkötasehallinnan sekä raportoinnin järjestelmiemme ylläpidon ja kehityksen parissa. Työskentelet tiimi tukenasi sekä itsenäisissä että yhteisissä projekteissa.

Kuka sinä olet

Henkilönä olet positiivinen, tarmokas sekä innostunut ja pidät luovasta ongelmanratkaisusta. Olet ammattilainen työssäsi, sinulla on hyvä yhteistyökyky ja sosiaalisten taitojesi avulla voit luontevasti työskennellä myös ryhmässä. Olet myös joustava ja sopeutuva mikä mahdollistaa uusien työympäristöjen nopean sisäistämisen ja työtehtävien asettamisen tärkeysjärjestykseen nopeassa työtahdissa.

Kommunikoit sujuvasti joko ruotsiksi tai suomeksi, englanninkielen ymmärrystaitoa tarvitset työssäsi.

Koulutuksesi – Merkitykselliset kokemukset

Sinulla on

  • IT-, sähkötekniikka tai automaatioalan korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkinto. Arvioimme mahdollisen toisen alan tutkinnon yhdistettynä merkittäviin kokemuksiin samanarvoiseksi.
  • kokemusta IT-järjestelmien kehittämisestä ja ylläpidosta
  • kokemusta järjestelmäintegraatiosta ja tietokannoista
  • kokemusta scriptingistä sekä tietokantaohjelmoinnista
  • hyvät taidot Microsoft -ympäristöstä ja sen työkaluista
  • kokemus energia-alasta lasketaan eduksi
Tarjoamme sinulle
  • Kiinnostavan ja haastavan työn kehittyvässä ympäristössä
  • Perinteisten kilpailukykyisten työsuhde-etujen, upean työympäristön, humorististen työkavereiden sekä hyvien kehittymismahdollisuuksien lisäksi tarjoamme myös vaatimattoman laatuista kahvia rajoittamattomissa määrissä.
Lisätietoja
  • Projektipäällikkö Sami Kuusisaari, 044-7815390
  • Toimitusjohtaja Kristian Finell, 044-7815394
Hakemuksesi
Kehitysinsinööri