Menu

Reskontranhoitajan sijaisuus

Reskontranhoitajan sijaisuus

Tervetuloa hakemaan töihin Herrforsille reskontranhoitajaksi! Odotamme innolla hakemustasi 24. helmikuuta mennessä.

Herrforsin talousammattilaiset ovat kaikkea muuta kuin pölyisissä arkistoissa viihtyviä harmaahiirulaisia.  Dynaaminen tiimi puhaltaa yhteen hiileen ja saa asioita tapahtumaan. Viihtyäksesi meillä on tärkeää, että olet halukas oppimaan uusia asioita ja tunnet olosi mukavaksi työympäristössä missä useat asiat tapahtuvat rinnakkain.

Mitä teemme?

Herrforsin talousosastolla työskentelee tällä hetkellä viisi iloista ja reipasta numeropäätä, jotka yhdessä hoitavat Katternö yhtiöiden taloustoimintoja. Yhteensä puhumme kuuden yhtiön kirjan- ja tilinpidosta. Taloustoiminnossa vastataan mm juoksevasta kirjanpidosta, yhtiöiden maksuliikenteestä, laskutuksesta, viranomaisraportoinneista, kustannusseurannasta, budjetoinnista, rahoituksesta ja paljon muusta.

Työtehtävät

Reskontranhoitajan roolissa vastaat ensi kädessä ostoreskontrasta (tilitykset, e-laskut, laskujen kierrätykset, toimittajarekisterit) mutta käsittelet myös henkilökunnan luottokortti- ja käteistositteita. Loput ajasta hoituu mukavasti muiden yleisten konttoritehtävien parissa. Lopullinen työnkuva määräytyy koulutustaustan, aikaisemman työkokemuksen ja persoonan perusteella. Työ voi olla koko- tai osapäiväinen.

Kuka sinä olet

Toivomme että olet joukkuepelaaja joka omaa hyvät vuorovaikutustaidot ja positiivisen asenteen ja haluat kehittää omaa osaamistasi ympäristössä joka muuttuu nopeasti. Jos olet kiinnostunut haasteista ja haluat tehdä töitä aktiivisessa organisaatiossa, tule meille töihin!.

Kommunikoit sujuvasti ruotsiksi ja suomeksi.

Koulutuksesi – Merkitykselliset kokemukset

Sinulla on

  • Talous- tai vastaava koulutus taloushallinnon puolelta
  • Kokemusta ostoreskontrasta ja ostolaskujen tilityksistä
  • Tuntemusta yleisistä kirjanpitoperiaatteista
Tarjoamme sinulle
  • Kiinnostavan ja haastavan työn kehittyvässä ympäristössä
  • Perinteisten kilpailukykyisten työsuhde-etujen, upean työympäristön, humorististen työkavereiden sekä hyvien kehittymismahdollisuuksien lisäksi tarjoamme myös vaatimattoman laatuista kahvia rajoittamattomissa määrissä.
Lisätietoja
  • Talouspäällikkö Thomas Sandkulla, 044-7815318
  • HR-päällikkö Jan Höglund, 044-7815389
Hakemuksesi
  • Haluamme viimeistään 24.2.2019, herrfors.fi/rekry. Paikka täytetään heti kun sopiva kandidaatti löytyy joten jätä hakemuksesi mahdollisimman nopeasti.
Reskontranhoitajan sijaisuus