Menu

VieskaSähkö

Paikallista sähköä, tuotettuna oman alueen voimalaitoksessa. Kuulostaako hyvältä?

Herrforsin tavoitteena on tehdä lähiseudustamme viihtyisä yhteistyössä alueen asukkaiden, vierailijoiden sekä yrittäjien kanssa. Uuden sähkösopimuksemme VieskaSähkön avulla haluamme antaa myös asiakkaidemme vaikuttaa siihen, mitä paikallisia viihtyvyyttä ja hyvinvointia tukevia projekteja Ylivieskan ja Alavieskan alueella tuemme.

Kaikkien 30.4.2019 mennessä tehtyjen VieskaSähkö-sähkösopimusten perusmaksu lahjoitetaan paikallisiin projekteihin, joita muun muassa yksityishenkilöt, yritykset, yhdistykset ja koulut ovat voineet ehdottaa. Valitessasi VieskaSähkön luot energisiä mahdollisuuksia omalle alueellesi!

Sponsoroitavat projektit löydät hieman alempana tältä sivulta. Anna oma tukesi valitsemallesi projektille tekemällä VieskaSähkö -sopimus jo tänään! 

Tee VieskaSähkö -sopimus
vieskan-voima

Ylivieskan voimalaitos

 

Käyttöönotto 1994
Sähkön teho       6,5 MW
Lämmön teho 20 MW
Sähköntuotanto  26000 MWh/vuosi
Polttoaineet Haketta ja turvetta
VieskaSähkön äänestysaika on päättynyt 30.9.2018, ja kiitämme kaikkia äänestäneitä! Äänet on nyt laskettu ja voimme esitellä kaksi voittajaa. VieskaSähkön sponsorointisäännöt voit halutessasi lukea tästä.

VieskaSähkön ensimmäinen voittaja on Ylivieskan liikennepuisto!

Tämä projektihakemus sai eniten äänestyksia Facebook- sivullamme.

Ylivieskan liikennepuisto on perustettu 80-luvulla, ja suurin osa autoista on peruja siltä ajalta. Puiston päivittäminen ja uusien autojen hankkiminen on nyt tullut aiheelliseksi, jotta voidaan varmistaa liikennepuiston toiminta ja lasten suosittu aktiviteetti. Tämä projekti hyödyttää kaikkia kaupunkilaisia.

VieskaSähkön toinen voittaja on Alavieska-City / Filippuksen Areena!

Tämä projektihakemus sai toiseksi eniten äänestyksia Facebook- sivullamme.

Keskustan ja torin elävöittämiseksi on esitetty toiveita kiinteän esiintymislavan hankkimiseksi Alavieskan torille. Esiintymislava palvelisi tapahtumaestraadina alueen lapsia, nuoria, keski-ikäisiä, ikääntyneitä ja vanhuksia. Alavieska tarvitsee ulkoilmatapahtumille tukikohdan. Nimi perustuu Filippus Rajaniemen merkittävään elämäntyöhön Alavieskalaisten hyväksi.

mari3
vieskasahko areena