Liten men inspirerande

- Jobba på Herrfors

Kolla lediga jobb

Liten men inspirerande

- Jobba på Herrfors

Kolla lediga jobb

Vi är ett litet österbottniskt elbolag som vill göra både branschen och vår närmiljö bättre. För att lyckas behöver vi nöjda och välmående medarbetare. Här hittar du information om oss som arbetsgivare samt lediga jobb på våra kontor i Jakobstad, Ylivieska och Vasa. Välkommen med på resan mot en mer hållbar framtid!

Varför ska du komma och jobba hos oss?

Vi satsar på människor

När våra medarbetare mår bra både på jobbet och fritiden, kan vi alla blomstra tillsammans. Därför uppmuntrar vi till exempel våra medarbetare att ta ut föräldraledighet.

Gör meningsfullt arbete

Vi erbjuder varje medarbetare möjlighet att göra ett meningsfullt arbete, som har en direkt påverkan på miljön och samhället.

Målet är en bättre framtid

Genom vårt fördomsfria arbete vill vi utveckla vår närmiljö till en bra plats att bo på, med goda möjligheter att arbeta och driva företag.

Lite bättre personalförmåner

 

Förutom en uppmuntrande och människocentrerad arbetsmiljö har herrforsare tillgång till personalförmåner som är bättre än genomsnittet. Omfattande hälsovårdstjänster, kultur- och motionsförmåner samt ett brett försäkringsskydd ger en god grund för att ta hand om det egna välmåendet. Och vad sägs om en vecka på vår trevliga fritidsstuga i Vuokatti?

 

Omfattande företagshälsovård

 

Förutom tjänster av företagssjukskötare och -läkare ingår vaccinationer, bildskärmsglasögon och arbetspsykologtjänster i vår omfattande företagshälsovård.

Mångsidiga Må bra-dagar

 

Vi har Må bra-dagar två gånger om året: för hela personalen på våren och avdelningsvis på hösten.

Massage och fysioterapi

 

Du kan få fysioterapi med remiss från företagsläkaren, upp till tre gånger i året.

Motions- och kultursedlar

 

Vi stöder våra medarbetares motions- och kulturhobbyer med ePassi med upp till 400 euro per år.

Fritidsstuga i Vuokatti

 

Som herrforsare kan du hyra stugan till personalpris. Hyran inkluderar också liftkort för en vuxen.

Omfattande försäkringsskydd

 

Utöver lagstadgad olycksfallsskydd erbjuder vi också en global fritidsförsäkring.

Gemensamma fritidsaktiviteter

 

Lär känna dina kollegor även utanför jobbet! Vad sägs om till exempel padel, badminton, mountainbikecykling eller after work med arbetskamraterna?

Bra utbildnings- och utvecklingsmöjligheter

 

Vi erbjuder våra medarbetare ett heltäckande utbildningsprogram och möjlighet att studera vidare vid sidan av arbetet.

Var skulle du vilja arbeta?

Herrfors har kontor i Jakobstad och Ylivieska samt ett kontor för distansarbete i Vasa. Oavsett var du jobbar möts du av en avslappnad arbetsmiljö och -gemenskap. Vi strävar efter att hitta bästa möjliga lösning för varje medarbetare, oavsett om det innebär en egen plats på något av våra kontor eller en flexibel hybridmodell.

Vad betyder samhällsansvar för oss?

Genom vår verksamhet vill vi främja lösningar som gynnar så många som möjligt. För att samhället ska fungera bra utvecklar och bygger vi el- och värmeförsörjning i samarbete med olika aktörer inom infrastrukturbyggande, exempelvis gällande vägar och hamnar. Det handlar om väl samordnade insatser, alltid med helheten i åtanke.

 

Det speciella med el är att den måste produceras samtidigt som den används. Därför strävar vi efter att producera värme och energi så nära användningsplatsen som möjligt, det ger oss maximal effektivitet och minimal miljöpåverkan.