Inte ens ett år har gått sedan Robin Holländer upplevde att det var dags för nya utmaningar. Han hade jobbat inom försäkringsbranschen de senaste sex åren och det var dags att söka sig vidare. Och vad gör man då? Då ringer man till Herrfors.

 

Diskussioner inleddes och en plats formades åt honom i hans lokala elbolag, ett bolag som han då inte hade så stor kunskap om. Några månader senare steg han in och blev en del av Herrfors elförsäljningsteam.

 

”Även om jag också fick några andra jobberbjudanden, så fick jag bäst uppfattning av Herrfors som företag och därifrån även den mest tilltalande arbetsbeskrivningen – nästan exakt det som jag sökte.”

 

Robin har kommit snabbt in i gänget och verkar glad över att fortfarande få vara relativt ny i företaget. Enligt honom tas även nyanställda och deras nya och fräscha ideér på allvar. Det är ju inte alltid en självklarhet när man pratar om en bransch och ett företag med lång historia.

 

”Nya ideér tas positivt emot och man får vara med och påverka redan från början. Jag trivs även bra med arbetssättet här på Herrfors, till vilket bl.a. hör frihet och ansvar.”

 

Robin beskriver sig själv som en genuin österbottning och upplever att det österbottniska är en stor gemensam faktor med sin arbetsgivare.

 

”Det är positivt att få arbeta för ett företag som understöder lokala företag och föreningar och på så sätt försöker göra gott för hela regionen. Största delen av våra kunder uppskattar väldigt mycket den lokala och personliga servicen, som vi försöker erbjuda och anpassa enligt våra kunders behov. För oss är det viktigt att verka i Österbotten, där största delen av våra kunder finns.”

 

Våra kunder betjänas även av vår energiska kundrådgivare Katri. Vad uppskattar Katri hos Herrfors? Läs hela berättelsen här.