Lediga tjänster Kundrådgivare/reskontraskötare, tidsbundet avtal

Kundrådgivare/reskontraskötare, tidsbundet avtal

 

Välkommen att söka jobb som kundrådgivare/reskontraskötare hos oss på Herrfors. Vi ser fram emot din ansökan.

I denna tjänst upplever du aldrig en tråkig dag på kontoret, de utmanande och omväxlande arbetsuppgifterna tillsammans med de energiska arbetskamraterna och landets bästa kunder gör att du hålls alert under hela dagen. För att du skall trivas hos oss behöver du tycka om att lära dig nya saker och behöver även känna dig hemma i en arbetsmiljö var många saker händer samtidigt.

 

Vad gör vi?

Herrfors levererar den energi och den fjärrvärme våra kunder behöver på ett miljövänligt och kostnadseffektivt sätt. För tillfället jobbar 7 personer vid Herrfors kundbetjäning på våra kontor i Jakobstad och Ylivieska. Fem glada och hurtiga medarbetare sköter tillsammans om Katternö bolagens ekonomifunktioner. Vi söker nu en kundrådgivare/reskontraskötare för ett tidsbundet avtal på ca 1 år, men med goda möjligheter till förlängning till vårt kontor i Jakobstad. Det handlar alltså om en intressant arbetsuppgift innehållande två separata ansvarsområden.

 

Arbetsuppgifter

Kundrådgivarens roll är att svara på kundernas frågor, att marknadsföra och berätta åt våra kunder om våra produkter, samt att uppdatera kunduppgifter och hantera elavtal. Som reskontraskötare jobbar du främst med leverantörsreskontra (kontering, e-fakturor, fakturacirkulation, leverantörs-register) men sköter också hanteringen och kontosättningen av personalens kreditkorts- och kontantbetalningsverifikat. Resterande tiden går smidigt bland övriga kontorsuppgifter. Den slutgiltiga arbetsbilden skapas baserat på tidigare arbetserfarenheter, utbildning samt den sökandes personliga egenskaper.  

 

Vem är du / kvalifikationer

Vi önskar att du är en lagspelare med goda kommunikationsegenskaper samt en positiv attityd. Du får energi av att hjälpa andra och genom att utveckla dina egna kunskaper i en arbetsmiljö som genomgår fortsatt förändring. Om du är intresserad av utmaningar och vill jobba inom en aktiv organisation så är Herrfors den rätta organisationen för dig.  

Du bör kunna kommunicera flytande på både svenska och finska med våra kunder, engelska ses som en merit. 

 

Din utbildning / relevanta erfarenheter

Du har

 • En passande utbildning (tex. merkonom el tradenom)
 • Erfarenhet av leverantörsreskontra och kontering av inköpsfakturor
 • Erfarenheter av kundbetjäning samt en äkta vilja att utveckla dina kundbetjäningsegenskaper.
 • Förmåga och vilja att lära dig nytt och tar ansvar för dina egna arbetsuppgifter.
 • Lätt för att använda och lära dig nya moderna dataprogram.

Vi erbjuder dig

 • En intressant och utmanande position i en bransch som är i ständig förändring.
 • Förutom de traditionella konkurrenskraftiga förmånerna, en trivsam arbetsmiljö, humoristiska kollegor och möjlighet att utvecklas, även kaffe av anspråkslös kvalité i obegränsade mängder.  

Tilläggsuppgifter ges av

 • Kundbetjäningschef Fredrik Näse, fredrik.nase@katterno.fi el. 044-7815351 (vardagar kl 09-11)
 • Ekonomichef Thomas Sandkulla, 044-7815318
 • HR-chef Jan Höglund, 044-7815389

 

Din ansökan

 • Vill vi ha senast den 24.9.2021 kl 16:00, herrfors.fi/rekry. Tjänsten besätts genast vi hittar en lämplig kandidat, så sänd in din ansökan så snabbt som möjligt.


Länk till ansökan