Lediga tjänster Linjemontör

Linjemontör

 

Välkommen att söka jobb hos oss som linje-montör på Herrfors Nät-Verkko! Vi ser fram emot din ansökan senast den 20 april 2023. 

Vill du vara med och forma framtidens elnät i ett stabilt och ekonomiskt välmående företag i energibranschens framkant? Nyckeln till framgång för oss ligger i att utveckla kärnverksamheten i kombination med den enskilde medarbetarens vidareutveckling. För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du är villig att lära dig nya saker och känner dig bekväm i en arbetsmiljö där många saker sker parallellt. 

 

Vad gör vi? 

Herrfors Nät distribuerar el till ca 33 000 kunder inom Ylivieska-Alavieska området, Jakobstads regionen samt Oravais-Maxmo området.

Vår strävan är att nätet ska vara så säkert och störningsfritt som möjligt. Därför förbättrar och förnyar vi kontinuerligt vårt nät. Vår lokala närvaro och arbete skapar förutsättningar för ett bekvämt liv och tillväxt genom att erbjuda människor hållbar och trygg tillgång till el under dygnets alla timmar.

 

Arbetsuppgifter

Som linje-montör utför du jordkabel- och luftledningsarbeten, elstations-installationer, samt installationer av styr- och skyddssystem, allt detta så att våra kunder får förstklassig service och el enligt överenskommelse. Du kan också arbeta med installation av solpaneler, elbilsladdare och vägbelysning.

Stationeringsort kan vara Jakobstad eller Kållby.

 

Vem är du

Som person värdesätter du ansvarstagande, samarbetsförmåga samt ett snabbt och effektivt arbetssätt. Du kommer bra överens med andra människor och stöder via din personlighet arbetsgemenskapens välmående. Du är flexibel och öppen för förändringar.

 

Din utbildning – relevanta erfarenheter

Du har

  • Lämplig yrkesutbildning t.ex. grundexamen inom elteknik
  • Erfarenhet av elnät räknas som merit

 

Vi erbjuder dig

  • Förutom de traditionella konkurrenskraftiga förmånerna, fantastisk arbetsmiljö, humoristiska kollegor och möjlighet att utvecklas, erbjuder vi även kaffe av anspråkslös kvalité i obegränsade mängder.

 

Tilläggsuppgifter

  • Områdeschef Matias Grankull, 044–7815369
  • Nätchef Peter Nyman, 044–7815376
  • HR-chef Michaela Dahlsten, 044–7815389


 

Din ansökan

  • Vill vi ha senast den 20 april 2023, herrfors.fi/rekry

 

Länk till ansökan.