Aktuellt Är du vår nya marknadsföringskoordinator eller kundrådgivare?
1.11.2023
Rekry

Är du vår nya marknadsföringskoordinator eller kundrådgivare?

 

Marknadsföringskoordinator till Jakobstad

Är du marknadsföringskoordinatorn vi söker, som är en passionerad innehållsproducent och effektiv koordinator? Nu söker vi till vårt huvudkontor i Jakobstad en marknadsföringskoordinator för mångsidiga marknadsförings- och kommunikationsuppgifter.


I rollen som marknadsföringskoordinator ansvarar du bland annat för Herrfors sociala medier och utvecklar både strategiska linjedragningar och innehåll för olika sociala medieplattformer. I denna roll får du jobba brett med marknadsföring och kommunikation för koncernens olika områden och produkter. Du har en stor roll i ett litet men energiskt marknadsföringsteam.


Läs mera om tjänsten och skicka in din ansökan senast den 19.11. 

 

Kundrådgivare till Jakobstad 

Vill du betjäna Finlands nöjdaste elkunder? Nu rekryterar vi en kundrådgivare till vårt energiska kundrådgivningsteam i Jakobstad.

Vi önskar att du är en serviceorienterad lagspelare med goda kommunikationsegenskaper och en positiv attityd. Du får energi av att hjälpa andra och genom att utveckla dina egna kunskaper i en arbetsmiljö som präglas av snabba förändringar. Om du är intresserad av utmaningar och vill jobba i en aktiv organisation, så är Herrfors den rätta organisationen för dig. Utöver intressanta arbetsuppgifter erbjuder vi också konkurrenskraftiga arbetsförmåner och goda utvecklingsmöjligheter.


Skicka in din ansökan senast den 19.11.2023. Tjänsten besätts genast vi hittar en lämplig kandidat, så sänd in din ansökan så snabbt som möjligt. 

Relaterade nyheter

Rekry

För att övervaka vårt elnät och produktion söker vi nu en driftsoperatör till Jakobstad

Läs mer
Rekry

Ta dina första karriärsteg inom energibranschen - Sök sommarjobb hos Herrfors till sommaren 2024

Läs mer