Aktuellt Aktuell info om olika elavtal i vårt sortiment - vilket elavtal ska jag välja
31.8.2022

Aktuell info om olika elavtal i vårt sortiment - vilket elavtal ska jag välja

 

Herrfors erbjuder en ny produkt vid namn Lokal El, för att stötta våra kunder i regionen i vinter. Denna produkt kommer att vara ikraft tillsvidare och kan endast väljas av kunder på Herrfors Nät-Verkkos distributionsområde med en förbrukning på högst 100 000 kWh/år. Energipriset på produkten är 20 cent/kWh och grundavgiften är 3 €/månad inklusive moms. Eventuella förändringar gällande pris och villkor för denna Lokal el-produkt kommer att kommuniceras per brev minst en månad i förväg.  

 

Herrfors rekommenderar kunderna starkt att beställa e-faktura eller direktbetalning.

 

 

Undrar du över din egen avtalssituation? Här är några riktlinjer.

 

Vilken typ av avtal du har, och vad ditt nuvarande elpris är, kan du se på din senaste elfaktura.
 

Har du ett tidsbundet kontrakt med oss? Toppen, då blir ditt pris som utlovat under hela avtalsperioden. När den tidsbundna perioden går ut har du möjlighet att välja det så kallade gamla tillsvidareavtalet, vars pris- och villkorsförändringar meddelas per brev minst en månad i förväg. (situation i augusti 2022)

 

Har du ett så kallat gammalt tillsvidareavtal från oss, det vill säga har du länge varit kund hos oss? Toppen, ditt elpris är förmånligt, men priset kan givetvis ändra i framtiden och vi meddelar dig om detta skriftligen minst en månad i förväg. Ditt kontrakt kommer dock att ligga på en konkurrenskraftig nivå även i framtiden.

 

Flyttar du till en ny förbrukningsplats i Herrfors Nät-Verkkos distributionsområde, och har inget aktivt elavtal med Herrfors? Välkommen som vår kund! Du kan välja mellan ett nytt tillsvidare Lokal El-avtal, våra tidsbundna avtal eller ett spot-avtal.

 

Bor du inom Herrfors Nät-Verkkos distributionsnätsområde och söker du en ny elförsäljare till din förbrukningsplats där du redan bor? Välkommen som vår kund! Du kan välja mellan ett nytt tillsvidare Lokal El-avtal, våra tidsbundna avtal eller ett spotavtal.

 

Flyttar du till ett annat nätverksbolags område, eller bor du redan på en plats som ligger på ett annat nätbolags område och letar efter ett nytt elavtal? Välkommen som vår kund! Du kan välja bland våra tidsbundna avtal, samt spotavtal – på köpet får du en utmärkt och kompetent kundservice som stöder dig om du har några frågor. 

 

Teckna elavtal!

Aiheeseen liittyviä uutisia

Kundmeddelande

Med nya Herrfors-appen sparar du el, miljö och utgifter

Läs mer
Kundmeddelande

Övergå till e-faktura – vinn en sladdlös dammsugare!

Läs mer
Kundmeddelande

Välkommen att fira Kaukonpäivä med oss i Ylivieska 1.3.2024!

Läs mer