Aktuellt För att övervaka vårt elnät och produktion söker vi nu en driftsoperatör till Jakobstad
4.6.2024
Rekry

För att övervaka vårt elnät och produktion söker vi nu en driftsoperatör till Jakobstad


Vill du sitta på nätbolagets VIP-plats och se vad som händer 24/7 samt ha vädret som din arbetsledare? Nyckeln till framgång för oss ligger i att utveckla kärnverksamheten i kombination med den enskilde medarbetarens vidareutveckling. För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du är villig att lära dig nya saker och känner dig bekväm i en arbetsmiljö där många saker sker parallellt. 

 

Vad gör vi?

Herrfors Nät distribuerar el till ca 34 000 kunder inom Ylivieska-Alavieska området, Jakobstads regionen samt Oravais-Maxmo området.

Vår strävan är att nätet ska vara så säkert och störningsfritt som möjligt. Därför förbättrar och förnyar vi kontinuerligt vårt nät. Vår lokala närvaro och arbete skapar förutsättningar för ett bekvämt liv och tillväxt genom att erbjuda människor hållbar och trygg infraservice. På driftcentralen övervakar vi bl.a. nätets driftsäkerhet till ovannämnda kunder 24/7, 365 dagar i året. 

 

Arbetsuppgifter

Som driftsoperatör övervakar du Herrfors eldistributionsnät, vattenkraftverk och fjärrvärmeanläggningar. Vid störningar ansvarar du för att driftåtgärder utförs enligt driftsinstruktioner, inkallar och koordinerar beredskapspersonal vid behov. Dessutom fungerar du som mottagningscentral för felanmälningar gällande el, fjärrvärme-, gatubelysnings- och trafikljusstörningar samt vidtar åtgärder för att avhjälpa dessa. Arbetet utförs som femskiftesarbete.

Din ansökan

Sänd din ansökan till herrfors.fi/rekry så snabbt som möjligt men allra senast 30.6.2024. Tjänsten besätts omedelbart då vi hittar lämplig kandidat.

 

Läs mera om uppgiften och om Herrfors som arbetsgivare

Relaterade nyheter

Rekry

Ta dina första karriärsteg inom energibranschen - Sök sommarjobb hos Herrfors till sommaren 2024

Läs mer
Rekry

Är du vår nya marknadsföringskoordinator eller kundrådgivare?

Läs mer