Aktuellt Herrfors rekryterar en produktchef
27.11.2022

Herrfors rekryterar en produktchef 

Vill du vara med och förbättra samhället som produktchef inom solpanelsaffärsverksamhet?

 

Det lilla men energiska elbolaget Oy Herrfors Ab söker en affärsinriktad produktchef, som är intresserad av förnybar energi och brinner föra att hitta energieffektiva lösningar för olika kundgruppers behov.

 

Som produktchef upplever du inte en tråkig dag på kontoret. Med mångsidiga arbetsuppgifter kombinerat med energiska kollegor samt Finlands nöjdaste kunder, hålls du alert under hela arbetsdagen.


För att du skall trivas hos oss behöver du tycka om att lära dig nya saker och behöver även känna dig hemma i en arbetsmiljö där många saker sker samtidigt.

 

Arbetsuppgifter

Kundkretsen för solpanellösningar består av privatpersoner, företag och andra intressegrupper. Du fungerar som kontaktperson för kunder inom solpanelsaffärsverksamheten.


Produkten säljs enligt nyckel i hand principen, där du ansvarar för hela försäljningsprocessen, inklusive behovskartläggning, offerering, koordinering av installation samt uppföljning.  Således hanterar du projekt från planering till implementering. Du schemalägger de olika faserna i projektet och ser till att resurserna finns i rätt tid och i rätt mängd.


Utöver kundnöjdheten är du intresserad av siffror, uppföljning av affärsverksamhetens lönsamhet och utveckling av lönsam verksamhet.

Den andra viktiga delen av befattningsbeskrivningen är att utveckla och kommersialisera framtidens energilösningar tillsammans med kollegor. Vi öskar att du har intresse för dessa områden.

 

För att lyckas med uppgiften främjar:
  • ett passande tekniskt kunnande och gärna utbildning som stöd för detta (ingenjör, tekniker)
  • intresse att erbjuda energieffektiva lösningar för kundbehov
  • erfarenhet av försäljning samt bevis på bra prestation i försäljning, inkluderat B2B
  • kunskaper i projekthantering
  • god kommunikations- och förhandlingsförmåga samt problemlösningsförmåga
  • intresse för utvecklingen av förnybara energikällor och nya tekniska lösningar
  • språkkunskap: flytande skriftliga och muntliga kunskaper i svenska och finska.  Engelska ses som en merit. 

 

Vi erbjuder dig en intressant och utmanande position där du har möjlighet att utvecklas och anpassa din befattningsbeskrivning, omväxlande arbetsuppgifter och arbetsgemenskap i en avslappnad och stödjande arbetsmiljö. Du kan jobba flexibelt antingen från vårt kontor i Jakobstad eller Ylivieska.

 

Ditt anställningsförhållande med oss stöds av omfattande företagshälsovård, företagsfysioterapi, lunch-, kultur- och motionsförmåner, cykelförmåner och fritidsolycksfallsförsäkring. Vi har även en stuga i Vuokatti som du kan hyra förmånligt. Evenemang för välbefinnande på arbetsplatsen och företagets gemensamma fester erbjuder ett högklassigt program och bra samarbetsklimat. Vi vill också minnas våra anställda med små presenter på sommaren och vid jul.

 

Blev du intresserad? Skicka din CV och ansökan med löneanspråk via länken nedan genast eller senast 14.12.2022. Behandling av ansökningar börjar redan under ansökningstiden, så det gäller att vara snabb.

https://patrio.fi/cv/tuotepaallikko-aurinkopaneeliliiketoiminta/

 

Mer information kan fås av headhunter Katja Luomaranta +358 40 585 2606 eller katja.luomaranta @patrio.fi 

Relaterade nyheter

Rekry

För att övervaka vårt elnät och produktion söker vi nu en driftsoperatör till Jakobstad

Läs mer
Rekry

Ta dina första karriärsteg inom energibranschen - Sök sommarjobb hos Herrfors till sommaren 2024

Läs mer
Rekry

Är du vår nya marknadsföringskoordinator eller kundrådgivare?

Läs mer