Aktuellt Nu är det god tid att ta e-faktura i bruk, du kan vinna en robot-dammsugare!
29.4.2022

Nu är det god tid att ta e-faktura i bruk, du kan vinna en robot-dammsugare!

 

Skulle det inte vara skönt att njuta av sommaren, soliga dagar och avsätta mindre tid för städning? Vi lottar nu ut en robotdammsugare bland alla våra kunder som har e-faktura i bruk. Kampanjen är i gång under hela maj, så om du tar e-fakturan i bruk senast 31.5.2022 är du med i utlottningen. Ifall du redan har e-faktura i bruk, deltar du automatiskt i utlottningen.


Förutom att e-faktura är bättre för miljön, är det även tryggare för dig som kund att få fakturan direkt till din nätbank. Med hjälp av e-faktura kan du vara säker på att rätta uppgifter hamnar på rätt ställe.


Det enda du behöver göra är att beställa e-faktura från din egen nätbank och vi sköter resten. När du beställer e-faktura kan du dessutom välja om du vill ha fakturan varje månad eller varannan månad. Ifall du vill ändra på din nuvarande faktureringsrytm kan du kontakta vår kundbetjäning.


Vinnaren kontaktar vi personligen i början av juni, efter att vi fått in e-fakturabeställningar från alla banker. Lycka till och vi på Herrfors önskar er alla en riktigt solig och skön sommar!

Relaterade nyheter

Nyhet

Vi utför toppsågning vid ledningar Toby-Kovjoki, Kovjoki-Lotlax och Toby-Hirvisuo

Läs mer
Nyhet

Katternökoncernen blev till Herrforskoncernen

Läs mer