Aktuellt Välkommen att söka jobb som personalchef på Herrfors!
17.11.2022

Välkommen att söka jobb som personalchef på Herrfors!

Är du den personalchef vi söker, som leder med ett coachande sätt och anser HR-området vara det du brinner för? Det lilla men energiska elbolaget Herrfors söker en personalchef för mångsidiga personalledningsuppgifter i Jakobstad.


Uppgifterna som personalchef är intressanta och varierande, där du får utveckla din kompetens och se resultatet av ditt arbete konkret. Hos oss får du arbeta med ett tjugotal förmän i en genuint entusiastisk och omtänksam arbetsgemenskap. Du fungerar som förman åt en lönespecialist.


Som personalchef är din uppgift att leda, samordna och genomföra Herrfors personalledning, personalplanering och övergripande utveckling av personalledningen. Den personalchef vi söker har god människokännedom, förmåga till empati, emotionell intelligens och en positiv attityd. Han eller hon känner till HR området och vill utveckla och utvecklas, är flexibel och har ett coachande förhållningssätt och utmärkt organisatorisk förmåga.


Personalchefens jobb på Herrfors omfattar bland annat

 • personalplanering och utveckling av organisationen
 • rekryteringar
 • anställningsavtal
 • utvecklingsdiskussionsmodeller
 • personalhandbok och personalpolicy
 • utbildningsprogram
 • frågor som rör kollektivavtal och arbetslagstiftning
 • hantering av löneadministration
 • intern och extern kommunikation och rapportering kring HR-frågor
 • löneadministrationssystem och deras utveckling
 • trivsel på jobbet och aktiviteter


För att lyckas i arbetet
kommer du att dra nytta av tidigare erfarenhet av personaladministrativa uppgifter, ett genuint intresse för människor och HR samt samarbetsförmåga och lämplig högskoleexamen. Tjänsten passar dig om du är lösningsorienterad, du arbetar effektivt självständigt samt som en del av en organisation och vill utveckla din egen kompetens. Goda kunskaper i svenska och finska behövs för att lyckas i ditt jobb.


Vi erbjuder dig
en nyckelposition i ett elföretag med lång historia och en växande framtid, samt en möjlighet att påverka hela verksamheten genom god personalledning. Vi erbjuder även en konkurrenskraftig lön och trevliga och kunniga kollegor som varken saknar ambition eller drivkraft.


Ditt anställningsförhållande hos oss stöds av
omfattande företagshälsovård, arbetsfysioterapi, lunch-, kultur- och motionsförmåner, cykelförmån och fritidsolycksfallsförsäkring. Vi har även en stuga i Vuokatti som du kan hyra billigt. Diverse gemensamma evenemang och aktiviteter bidrar också till arbetstrivseln. Vi vill också minnas våra anställda med bland annat jul och sommargåvor.


Är du vår nya kollega?

Rekrytering sker i samarbete med Experis. Ansök om tjänsten via www.experis.fi. Skicka din CV och ansökan med lönebegäran så fort som möjligt, dock senast den 23 november.


Mer info om positionen
ger verkställande direktör Roger Holm roger.holm@katterno.fi  eller 0405852495 och Experis Recruitment Consultant Niina Kronqvist niina.kronqvist@manpowergroup.fi eller 040 516 9903.

 

Vi Herrforsare har i över hundra års tid levererat el och värme till våra kunder till ett konkurrenskraftigt pris. Vi är Jakobstads- och Ylivieskaregionens egna lokala elbolag, vars målsättning är att nå allt flera finländska hushåll och företag. För tillfället betjänar vi över 30 000 privatkunder och 4 000 företagskunder. 

Vårt inte så hemliga vapen är vår kundservice, tack vare vilken vi är bland de tre bästa av EPSI Ratings elhandelsföretag för kundnöjdhet för tredje året i rad. Så vi kan med stolthet säga att vi har de mest nöjda elkunderna i landet.

Relaterade nyheter

Rekry

För att övervaka vårt elnät och produktion söker vi nu en driftsoperatör till Jakobstad

Läs mer
Rekry

Ta dina första karriärsteg inom energibranschen - Sök sommarjobb hos Herrfors till sommaren 2024

Läs mer
Rekry

Är du vår nya marknadsföringskoordinator eller kundrådgivare?

Läs mer