Ajankohtaista Ajankohtaista tietoa sähkösopimusvalikoimastamme - mikä sähkösopimus sopii minulle
31.8.2022

Ajankohtaista tietoa sähkösopimusvalikoimastamme - mikä sähkösopimus sopii minulle

 

Herrfors tarjoaa uuden Paikallissähkö-tuotteen auttaakseen alueensa asiakkaita selviämään talven yli. Tämä tuote on toistaiseksi voimassa oleva ja on valittavissa ainoastaan Herrfors Nät-Verkon jakelualueella. Tuotteen hinta on sen alkaessa 20 snt/kWh ja perusmaksu 3 € /kk. Jos hinta tai ehdot tulevaisuudessa muuttuvat, ilmoitetaan se kirjeitse vähintään kuukautta etukäteen.

 

Herrfors suosittelee vahvasti e-laskun tai suoramaksun tilaamista.

 

 

Mietityttääkö sinua oma sopimustilanteesi? Tässä muutama ohjenuora.

 

Voimassa olevan sopimuksesi ja hinnat näet omalta laskultasi. 

 

Onko sinulla meiltä määräaikainen sopimus? Mahtavaa, silloin hintasi on luvatun verran koko sopimuskauden. Kun määräaikainen jakso päättyy, sinulla on mahdollisuus valita nk. vanha toistaiseksi voimassa oleva sopimus, jonka hinta- ja ehtomuutoksista tiedotetaan kirjeitse vähintään kuukautta etukäteen. (Tilanne elokuussa 2022)

 

Onko sinulla meiltä nk. vanha toistaiseksi voimassa oleva sopimus, eli olet meidän pitkäaikaisempi asiakkaamme? Hienoa, sopimuksesi on hintatasoltaan erittäin hyvä, mutta hintaa voidaan toki muuttaa kuukauden varoajalla, tästä ilmoitamme kirjallisesti vähintään kuukautta etukäteen. Sopimuksesi tulee kuitenkin olemaan kilpailukykyisellä tasolla jatkossakin.

 

Muutatko uuteen osoitteeseen Herrfors Nät-Verkon jakelualueella, eikä sinulla juuri nyt ole aktiivista sähkösopimusta Herrforsin kanssa? Tervetuloa asiakkaaksemme! Valittavanasi on uusi toistaiseksi voimassa oleva Paikallissähkö-sopimus, määräaikaiset sopimuksemme sekä spot- eli pörssisähkö.

 

Asutko Herrfors Nät-Verkon jakeluverkon alueella ja etsit uutta sähkönmyyjää osoitteeseen, jossa jo asut? Tervetuloa asiakkaaksemme! Valittavanasi on uusi toistaiseksi voimassa oleva Paikallissähkö-sopimus, määräaikaiset sopimuksemme sekä spot- eli pörssisähkö.

 

Muutat jonkin toisen verkkoyhtiön alueelle, tai asut jo osoitteessa, joka on muun verkon alueella ja etsit uutta sopimusta? Tervetuloa asiakkaaksemme! Valittavanasi on määräaikaiset sopimuksemme, sekä spot- eli pörssisähkö – kaupan päälle loistava ja osaava asiakaspalvelu tukenasi, mikäli kysymyksiä esiintyy.

 

 

Tee sähkösopimus!

Aiheeseen liittyviä uutisia

Asiakastiedote

Uudella Herrfors-sovelluksella säästät sähköä, luontoa ja lompakkoa

Lue lisää
Asiakastiedote

Siirry e-laskuun – voita varsi-imuri!

Lue lisää
Asiakastiedote

Tervetuloa viettämään Kaukonpäivää kanssamme Ylivieskaan 1.3.2024!

Lue lisää