Ajankohtaista Etsimme käyttökeskusoperaattoria Pietarsaareen valvomaan sähköverkkoamme ja tuotantoamme
4.6.2024
Rekry

Etsimme käyttökeskusoperaattoria Pietarsaareen valvomaan sähköverkkoamme ja tuotantoamme


Haluatko istua verkkoyrityksen VIP-paikalla, nähdä mitä verkossa tapahtuu 24/7 ja pitää säätä työnjohtajanasi? Avain menestykseemme löytyy ydintoimintamme kehittämisestä sekä yksittäisten työntekijöiden jatkuvasta kouluttautumisesta. Viihtyäksesi meillä on tärkeää, että olet halukas oppimaan uusia asioita ja tunnet olosi mukavaksi työympäristössä missä useat asiat tapahtuvat rinnakkain. 

 

Mitä teemme?

Herrfors Verkko toimittaa sähköä noin 34 000 asiakkaalle Ylivieskan ja Alavieskan alueella, Pietarsaaren seudulla sekä Oravaisten ja Maksamaan alueella. Tavoitteemme on luoda verkostamme mahdollisimman turvallinen ja toimintavarma. Tästä syystä parannamme ja uusimme verkkoamme – jatkuvasti. Paikallisen läsnäolon ansiosta voimme luoda edellytykset miellyttävälle elämälle ja kasvulle, tarjoten asukkaille kestävän ja turvallisen sähkönsaannin vuorokauden jokaisena tuntina.


Käyttökeskuksessa valvomme mm. sähköverkon toimintavarmuutta yllä oleville asiakkaille 24/7, 365 päivää vuodessa.

 

Työtehtävät

Käyttökeskusoperaattorina valvot Herrforsin sähkönjakeluverkkoa, vesivoimaa sekä kaukolämpölaitoksia. Häiriötilanteissa vastaat siitä että käyttötoimenpiteet tulee tehtyä käyttöohjeiden mukaisesti, kutsut ja koordinoit valmiushenkilökuntaa tarvittaessa. Tämän lisäksi toimit vikailmoitusten vastaanottokeskuksena kun on kyse sähkö-, kaukolämpö-, katuvalaistus- ja liikennevalohäiriöistä sekä aloitat toimenpiteet näiden korjaamiseksi. Työ suoritetaan viisivuorotyönä.

 

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, eli laita hakemus tulemaan mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 30.6.2024.

Lue lisää työtehtävästä ja Herrforsista työnantajana

Aiheeseen liittyviä uutisia

Rekry

Ota urasi ensiaskeleet energia-alalla - Hae Herrforsille kesätöihin kesäksi 2024

Lue lisää
Rekry

Oletko uusi markkinointikoordinaattorimme tai asiakasneuvojamme?

Lue lisää