Miksi valitsisit juuri Nordic Sunrise -aurinkopaneelit?

Aurinkopaneeliemme avulla tuotat markkinoiden älykkäintä aurinkoenergiaa,
joka on hyväksi sekä ympäristölle että lompakolle.

Johtava laatu

Ensiluokkainen laitteisto johtavalta valmistajalta. Aurinkopaneelien 25 vuoden tuotantotakuu ja inverterin 7 vuoden takuu yhdessä GEF Visionin kanssa takaavat huoletonta itsetuotettua aurinkosähköä pitkälle tulevaisuuteen. Nordic Sunrise -aurinkosähköjärjestelmä on palveluksessasi myös takuuajan päätyttyä.

 

Tutustu aurinkopaneelijärjestelmiin ja hintoihin ›

Vihreä ympäristöteko

Itse tuotettu vihreä aurinkosähkö on ympäristöystävällistä, uusiutuvaa ja paikallisesti päästötöntä. Aurinkoenergian keskiarvopäästöt (valmistus ja asennus mukaanlaskettuna) on n. 30-35g CO2/kWh, kun keskiarvo ainoastaan sähköntuotannon polttoainepäästöille Suomessa oli 89g CO2/kWh vuonna 2017 (Energiateollisuus ry). Aurinkopaneelien valmistuksesta tulee yhä puhtaampaa, kun sen valmistukseen käytettävä sähkö tuotetaan kivihiilen sijaan aurinkovoimalla!

 

Siirry aurinkolaskuriin

Pitkäikäinen investointi

Aurinkosähköjärjestelmän tuotto on n. 3-9% riippuen järjestelmäkoosta ja kotitalouden sähkönkulutuksesta. Kun hyödynnät mahdollisuuden kotitalousvähennykseen asennustyön osuudesta ja tiedät investoinnin pienentävän tulevaisuuden sähkökustannuksia, on kyseistä investointia hankala vastustaa.

 

Kaikki mitä sinun tulisi tietää aurinkoenergiasta

Tärkeät lomakkeet tuotantolaitteiden hankkijalle

Hankkiessasi aurinkopaneelijärjestelmää on sinun tehtävä asiasta ilmoitus verkkoyhtiöllesi. Täältä löydät lomakkeet, jotka Herrfors Nät-Verkko tarvitsee voidakseen taata tuotantolaitteidesi turvallisen liittämisen sähköverkkoon. 


Näin liität mikrotuotantolaitteesi verkkoon

Sähkölaitteiston ilmoituslomake


Verkkopalveluehdot VPE 2019

Kuinka paljon energiaa voisi aurinko tuottaa sinun kodillesi?

 

Pyydä tarjous nyt