Herrforsin kaukolämpötuotteet

Asiakkaat, joilla on erilaisia ​​tarpeita, tarvitsevat erilaisia ​​ratkaisuja. Siksi Herrfors tarjoaa useita kaukolämpötuotteita.

Vihreä kaukolämpö, ​​perinteinen kaukolämmitys vai huippukaukolämpö? Valitse tarpeitasi vastaava kaukolämpötuote.

UUSIUTUVAT ENERGIANLÄHTEET

Vihreä kaukolämpö

Vihreällä kaukolämmöllä lämmitys perustuu täysin uusiutuviin energialähteisiin. Tuote pienentää ilmastojalanjälkeäsi ilman suuria investointeja kiinteistöön. Valitsemalla tuotteen edistät myös paikallista uusiutuvan energian tuotantoa. Vihreä kaukolämpö on itsestäänselvä valinta korkeaa ympäristöprofiilia ylläpitäville yrityksille.


Vihreä kaukolämpö on sertifioitu Energiaviraston uusiutuvan lämmön alkuperätakuilla.

 

 

Lähetä yhteydenottopyyntö

 

KILPAILUKYKYINEN HINTA

Perinteinen kaukolämpö

Käytätkö kaukolämpöä ympäri vuoden kiinteistösi lämmittämiseen ja käyttöveden tuottamiseen? Silloin tämä tuote on paras vaihtoehto sinulle. Hinta on kilpailukykyinen ja lämpö perustuu suurelta osin uusiutuviin energialähteisiin.

 

 

Lähetä yhteydenottopyyntö

 

VARALÄHDE YHDISTÄMISMAHDOLLISUUKSILLA

Huippukaukolämpö

Herrforsin huippukaukolämpö sopii kiinteistöihin, joissa kaukolämpö ei ole ensisijainen lämmönlähde. Kaukolämpöä käytetään pääasiassa talvikuukausina ja varalämmönlähteenä loppuvuoden aikana. Tuote voidaan yhdistää Vihreän kaukolämmön kanssa niin, että huippukaukolämpö voi myös perustua uusiutuviin energialähteisiin.

 

 

Lähetä yhteydenottopyyntö

 

POIKKEAVIIN TARPEISIIN

Räätälöityjä ratkaisuja

Olemme valmiita räätälöimään ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin - on sitten kyse rakennusaikaisesta lämmityksestä, hukkalämmöstä tai esimerkiksi kaksisuuntaisesta kaukolämmöstä.

 

 

Lähetä yhteydenottopyyntö

 

Kaukolämpötuotteidemme hinnat ja ehdot

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Asiakasneuvojamme auttavat mielellään mahdollisten lisäkysymysten tai ongelmatilanteiden esiintyessä. Tavoitat asiakasneuvojamme arkisin 10-15 puhelinnumerosta 06-7815300 tai sähköpostitse info@herrfors.fi.