Aktuellt Nu lönar det sig att teckna elavtal hos Herrfors – grundavgift 0 €!
25.8.2021
Erbjudande
Erbjudande

Nu lönar det sig att teckna elavtal hos Herrfors – grundavgift 0 €!

 

Förutom kostnaden för din elförbrukning innehåller din elfaktura också en grundavgift. Den kan vara 3 eller 4 euro i månaden beroende på vilken typ av elavtal du har. Nu slipper du betala grundavgift för hela avtalsperioden om du senast den 8.9.2021 tecknar tidsbundet elavtal med fast pris för två eller tre år.

 

Två eller tre år utan grundavgift innebär att du sparar en rejäl slant. Dessutom försäkrar du dig om att du kan köpa el till ett bra pris under en lång tid framöver, eftersom samma elpris gäller under hela avtalsperioden. Inga överraskningar, bara ett bra elavtal.

 

Nappa på vårt erbjudande! Välj ett tidsbundet elavtal som passar dig. Vi erbjuder flera olika avtalstyper: fast allmän el, fast årstidsel eller fast dag och natt el. Här kan du läsa mer om skillnaderna mellan olika avtalstyper.

 

Erbjuder Herrfors mer än förmånliga elfakturor?

 

Herrfors är liten men ambitiös, tvåspråkig elleverantör som värnar om både människa och miljö. Vi har energi så det skulle räcka till halva Finland och krånglar inte till saker i onödan. Det är faktiskt busenkelt att teckna elavtal hos oss. Fyll i några uppgifter här på vår webbplats så sköter vi resten. Vi har en fenomenal kundservice som vi ständigt finslipar. Hos oss möter du ingen chatbot, utan riktiga människor som sköter ditt ärende på svenska, finska och engelska. Har du problem finns hjälpen alltid nära till hands, och felanmälningen fungerar dygnet runt.

 

Vi beskriver oss själva som en liten men tjänstvillig innovatör. Vi är med och utvecklar enkla och smarta lösningar för elavtal, som hjälper stora och små elkunder att spara el, pengar och natur. Därtill fungerar vi som uppmuntrande bollplank för alla dem som är intresserade av att producera sin egen el.

 

Vår el är en mix av vind-, vatten- och bioenergi, som alla är förnyelsebara energikällor. Oavsett vilket av våra elavtal du väljer, så kan du vara säker på att du använder el som producerats med förnybara energikällor i Herrfors egna och delägda kraftverk. När du tecknar elavtal med Herrfors, gör du samtidigt en miljögärning.

 

Läs mer: 5 skäl att välja en mindre elleverantör

 

Passa på nu, erbjudandet gäller till och med den 8 september 2021!

 

Jag vill teckna avtal nu!

Relaterade nyheter

Nyhet

Vi utför toppsågning vid ledningar Toby-Kovjoki, Kovjoki-Lotlax och Toby-Hirvisuo

Läs mer
Nyhet

Katternökoncernen blev till Herrforskoncernen

Läs mer