Ajankohtaista Oletko uusi markkinointikoordinaattorimme tai asiakasneuvojamme?
1.11.2023
Rekry

Oletko uusi markkinointikoordinaattorimme tai asiakasneuvojamme?

 

Markkinointikoordinaattori

Oletko sinä etsimämme markkinointikoordinaattori, joka on intohimoinen sisällön tuottaja ja tehokas koordinoija? Etsimme nyt markkinointikoordinaattoria monipuolisiin markkinoinnin ja viestinnän tehtäviin Herrforsin päätoimipisteelle Pietarsaareen. Markkinointikoordinaattorin tehtävässä pääset muun muassa vastaamaan Herrforsin sosiaalisista medioista sekä kehittämään niin strategisia linjauksia kuin sisältöjä eri sosiaalisen median alustoihin. Olet suuressa roolissa pientä, mutta energistä markkinointitiimiä.

Hae paikkaa 19.11. mennessä.

 

Asiakasneuvoja

Haluatko palvella Suomen tyytyväisimpiä sähköasiakkaita? Etsimme nyt asiakasneuvojaa energiseen asiakasneuvontatiimiimme Pietarsaareen.


Toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen joukkuepelaaja hyvillä vuorovaikutustaidoilla ja positiivisella asenteella varustettuna. Saat energiaa onnistumisista ja haluat kehittää omaa osaamistasi ympäristössä, joka muuttuu nopeasti. Jos olet kiinnostunut haasteista ja haluat tehdä töitä aktiivisessa organisaatiossa, tule meille töihin! Tarjoamme kiinnostavien työtehtävien lisäksi myös kilpailukykyisiä työsuhde-etuja ja hyvät kehittymismahdollisuudet.


Lähetä hakemuksesi viimeistään 19.11.2023. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä, joten jätä hakemuksesi mahdollisimman nopeasti. 

Aiheeseen liittyviä uutisia

Rekry

Etsimme käyttökeskusoperaattoria Pietarsaareen valvomaan sähköverkkoamme ja tuotantoamme

Lue lisää
Rekry

Ota urasi ensiaskeleet energia-alalla - Hae Herrforsille kesätöihin kesäksi 2024

Lue lisää