Liittymisohje

Oletko aikeissa liittyä kaukolämpöverkkoomme? Siinä tapauksessa suosittelemme tutustumaan laatimaamme liittymisohjeeseen.

 

Herrfors tarjoaa mahdollisuuden rakennusten liittämiseen kaukolämpöverkkoon Pietarsaaressa ja Ylivieskassa. Jokainen uusi liittymiskohde käsitellään erikseen, jolloin tutkitaan, onko kaukolämpöverkon laajentaminen juuri siihen kohteeseen tarkoituksenmukaista ja taloudellisesti mahdollista.

 

Kaukolämpöverkon läheisyydessä sijaitsevat rakennukset (etäisyys alle 50 metriä) voidaan liittää verkkoon. Mitä kauempana verkosta rakennukset sijaitsevat, sitä suurempi niiden yhteenlasketun tilausvaikutuksen tulee olla, jotta liittyminen olisi taloudellisesti toteuttamiskelpoinen. Herrforsin asiantuntevan henkilöstön avulla liittymisjohdon reitin, rakentamisaikataulun ja teknisen toteutuksen suunnittelu on helppoa.

Liittymiskustannukset

Kaukolämpöön liittymisen kokonaiskustannukset muodostuvat kaukolämmön liittymismaksusta ja lämmönjakokeskuksen suunnittelu-, hankinta- ja asennuskustannuksista.

 

Kuluttajien on mahdollisuus saada kotitalousvähennystä saneerauskohteissa esimerkiksi lämmitystapaa vaihtaessaan Herrforsin liittymismaksun ja lämmönjakokeskuksen asentamisesta työn osuudesta.

 

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä kaukolämpöasiantuntijoihimme, niin kerromme lisää ja teemme liittymätarjouksen. Suosittelemme ottamaan yhteyttä hyvissä ajoin voidaksemme taata toiveiden mukaisen toimitusaikataulun.

 

Annamme mielellämme lisätietoa kaukolämpöverkkoon liittymisestä.
 

PIETARSAARI

Ronny Forsman
, osastovastaava
044 781 5387 etunimi.sukunimi@herrfors.fi


Jonas Asplund
, kaukolämmön kehityspäällikkö
044 781 5331
etunimi.sukunimi@herrfors.fi

 

YLIVIESKA

Pekka Nevalainen
, kaukolämpövastaava
044 781 5379
etunimi.sukunimi@herrfors.fi


Tommi Salo
, voimalaitospäällikkö
044 781 5399
etunimi.sukunimi@herrfors.fi