Ajankohtaista Viisi syytä valita Herrfors
22.6.2021
Uutinen

5 syytä valita Herrfors

Markkinoilla on monta sähköyhtiötä. Monelle sillä ei ole liiemmin väliä, mistä lasku tulee, kunhan pistorasiasta saa sähköä kun sitä tarvitsee ja hinta pysyy kohtuullisena. On kuitenkin olemassa monta seikkaa, joiden takia kannattaa valita pienempi sähköyhtiö.


Tässä viisi syytä valita pienempi sähköyhtiö:


 


Pieneltä on helppo ostaa

Kyllähän meistä jokainen on joskus ollut muuttamassa tai hankkimassa sähkösopimusta. Siinä sitten lähtee vertailemaan hintoja ja yrittää löytää sitä itselle sopivinta liittymää. 

Pienen sähköyhtiön on helppo pitää tarjontaa selkeämpänä. 


Kiinteä sähkösopimus pitää hinnan mintissä koko sopimuskauden ja vaihteleva spottihinnasto sopii puolestaan erityisesti edullisempia yösähkötunteja kärkkyville kuluttajille. 

Katso täältä sinulle sopivin vaihtoehto!


Yritysasiakkaita pienellä sähköyhtiöllä on sen verran sopivasti, että kaikille voidaan tehdä ihan oma ja just eikä melkein sopiva sähködiili.

Ota yhteyttä ja tehdään sinulle sopiva Herrfors Business -sähkösopimus!

 Pieni tuottaa itse sähkönsä

Tämä pieni mutta energinen sähköyhtiö porskuttaa vahvasti eteenpäin omien tuotantolaitostensa ansiosta. Oma sähköntuotanto mahdollistaa sen, että pystymme pitämään asiakkaidemme hinnat mintissä, jopa tällaisina epävakaina aikoina. 


Miten se sitten käytännössä onnistuu? Noh, ensin me tuotamme itse sähkömme ja myymme sen sitten pörssiin. Ja koska haluamme pitää asiakkaidemme hinnat edelleen alhaisina, kompensoimme sähkönmyynnistä syntyvät tappiot pörssistä kertyvillä voitolla.


Oma tuotantomme mahdollistaa meille sen, että voimme luvata olevamme olemassa jatkossakin, kriiseistä huolimatta. Olemme luvanneet nykyisille asiakkaillemme, että sähkön hinnat pysyvät ennallaan. Meille on sydämen asia seistä asiakkaidemme rinnalla myös vaikeina aikoina.


 


Pieni kantaa vastuunsa

Meidän ala kuuluttaa nyt isosti vastuullisuutta ja se on tosi kiva asia. Me kuitenkin vähän mietitään, että oikein tekemisestä kannattaa pitää meteliä vaan, jos niin ei ole tehnyt jo aikaisemmin.

Herrforsin tarina lähti pienestä vesivoimalaitoksesta Herrforsin koskella vuonna 1907, kun paikalliset isännät halusivat saada kouluun valot ja tehtaan pyörimään vähän ripeämmin. Vesivoima on senkin jälkeen ollut yksi meidän tärkeimpiä voimanlähteitämme.

Kyllä meidän sähköä tehdään tuulivoimallakin ja myös ydinvoimalla – oikeastaan melkein kaikilla tavoilla, mutta aina ympäristöstä välittäen. Me halutaan tarjota myös meidän asiakkaille mahdollisuus valita aina se vähiten luontoa saastuttava virtavaihtoehto.


Jos haluat lähteä itse tuottamaan sähköä talosi katolla tai aurinkoisella pihapatiolla, niin tutustuppa meidän
Herrfors Aurinkosähköön. Et muuten varmasti saa helpommalla aurinkopaneeleja juuri mistään!

 Pieni palvelee parhaiten

Jos meillä on yksi asia paremmin kuin muilla, niin se on meidän loistava aspatiimi. Jos soitat meille sopimusasioissa, ongelmatilanteissa tai ihan muuten vain, niin meiltä saat taatusti nopeampaa ja tehokkaampaa palvelua kuin monelta muulta.

Meillä sinun ei tarvitse jutella botin kanssa tai kuunnella tuntikausia jotain ihan sietämätöntä odotusmusiikkia, vaan homma hoituu ihmisten kesken – kaikilla kahdella kotimaisella kielellä ja tarvittaessa varmasti parilla ulkomaisellakin. 


Meillä on tutkitusti markkinoiden parhaimpiin kuuluva asiakaspalvelu ja tyytyväisimmät asiakkaat. Sen kertoo tuorein
EPSI-tutkimuskin, jonka tulosten perusteella yksityisasiakkaiden asiakastyytyväisyydessä ykkössijaa pitää Herrfors (top3-sijoilla ollaan jo neljättä vuotta peräkkäin).


Meille voit soittaa arkisin kello 10-15 välillä.


P.S. Ja vikapäivystyshän pelaa ihan kellon ympäri!

 


 


Pieni yrittää enemmän

Lopulta pieni sähköyhtiö kannattaa valita siksi, koska meidän pitää yrittää enemmän ja me ei voida levätä laakereillamme. Uutta tuotetta ja tarjousta pukkaa siksi usein, uudet digituotteet auttavat asiakkaita valitsemaan fiksummin ja meidän pitää palvella muita paremmin ja ahkerammin.

Pienestä koostamme huolimatta meiltä löytyy kuitenkin hurja määrä osaamista ja todellisia alan ammattilaisia, joten voimme oikeasti taata asiakkaillemme monipuoliset ratkaisut. Meidän firman näppärä rakenne mahdollistaa sen, että pystymme olemaan yleensä monessa suhteessa joustavampia kuin isot energiayritykset, joiden organisaatiorakenne jo tekee pienistä asioista isoja.

Pieni, mutta energinen on kyllä melkein aina parempi!

Tutustu meidän sähkösopimuksiimme! >>


Hanki yrityksellesi sopiva sähkösopimus >>

Aiheeseen liittyviä uutisia

Uutinen

Suoritamme puuston latvasahausta linjoilla Tuovila-Kovjoki, Kovjoki-Lotlax ja Tuovila-Hirvisuo

Lue lisää
Uutinen

Katternö-konsernista tuli Herrfors-konserni

Lue lisää