Ajankohtaista Haluatko palvella Suomen tyytyväisimpiä sähköasiakkaita? Rekrytoimme asiakasneuvojan Pietarsaareen tai Ylivieskaan
21.9.2022

Rekrytoimme asiakasneuvojan Pietarsaareen tai Ylivieskaan

Haluatko palvella Suomen tyytyväisimpiä sähköasiakkaita? Etsimme asiakasneuvojaa Pietarsaareen tai Ylivieskaan - tervetuloa hakemaan töihin Herrforsille! Odotamme innolla hakemustasi 9. lokakuuta mennessä.

Herrforsin asiakasneuvojana et koe tylsää päivää konttorilla, vaihtelevat työtehtävät yhdistettynä energisiin työtovereihin sekä maan parhaisiin asiakkaisiin pitävät sinut hereillä ja varpaillasi työpäivän aikana. Viihtyäksesi meillä on tärkeää, että olet halukas oppimaan uusia asioita ja tunnet olosi mukavaksi työympäristössä, jossa useat asiat tapahtuvat rinnakkain.


Asiakasneuvojan roolissa vastaat asiakkaidemme kysymyksiin, markkinoit ja kerrot asiakkaille tuotteistamme, päivität asiakastietojamme ja hallinnoit sähkösopimuksia. Lopullinen työnkuva määräytyy koulutustaustan, aikaisemman työkokemuksen ja persoonan perusteella. Asiakasneuvojana on mahdollisuus keskittyä syvällisemminkin työn eri osa-alueisiin oman osaamistason ja kiinnostuksen kohteiden perusteella.


Toivomme, että olet joukkuepelaaja hyvillä vuorovaikutustaidoilla ja positiivisella asenteella varustettuna. Jos olet kiinnostunut haasteista ja haluat tehdä töitä aktiivisessa organisaatiossa, tule meille töihin!


Tutustu Herrforsiin työnantajana ja täytä hakemus täällä.

Aiheeseen liittyviä uutisia

Rekry

Oletko uusi markkinointikoordinaattorimme tai asiakasneuvojamme?

Lue lisää
Rekry

Etsimme nyt alueverkkopäällikköä Ylivieskaan, Pietarsaareen tai Vaasaan

Lue lisää
Rekry

Haluatko johtaa tiimiä, joka pitää huolta Suomen tyytyväisimmistä sähköasiakkaista? Hae Herrforsin asiakaspalvelupäälliköksi!

Lue lisää