Katso ja vertaile sähkönhintoja

Lue lisää

Spot-hinta – Markkinoiden mukaan muuttuva hinta

Jos valitset Spot-tuotteen, sähkönhintasi on liikkuva ja seuraa sähkömarkkinoiden heilahduksia. Markkinahinta voi vaihdella voimakkaasti vuoden aikana, jopa vuorokauden tuntien aikana.

 

Lue lisää

Lue lisää ajankohtaisista sähkösopimuksistamme

Sähkösopimus
Asumismuodosta riippumatta kaikkien sähköä käyttävien on tehtävä sähkösopimus. Sopimus on tehtävä sekä sähkön siirrosta että sähköenergian hankinnasta. Siirtopalvelusopimus tehdään aina paikallisen sähköverkkoyhtiön kanssa, mutta sähköenergian hinnan voi halutessaan kilpailuttaa myös muilla sähköyhtiöillä. Kahta erillistä sopimusta ei kuitenkaan tarvitse tehdä. Sen sijaan voidaan tehdä sähköntoimitussopimus, joka sisältää sähköenergian myynnin, että sähkönsiirron. Kokonaistoimitussopimus puolestaan tarkoittaa sitä, että molemmat palvelut ostetaan samalta paikalliselta sähköyhtiöltä. Hanki sähkösopimus heti täältä.

Sähkövertailu ja halvin sähkö
Sähkövertailu ja kilpailutus on tärkeää tehdä, jos haluaa säästää rahaa. Sähkön hintaa kannattaa seurata säännöllisesti ja sähkösopimus kilpailuttaa silloin tällöin. Kannattaa kuitenkin muistaa, että halvin sähkö ei välttämättä aina ole se paras sähkö, sillä tarjolla on myös ympäristön kannalta parempia vaihtoehtoja.

Valitse ympäristöystävällinen sähkösopimus
Valitessasi Herrforsin sähkösopimuksen, teet samalla ympäristöystävällisen valinnan, sillä kaikki tarjoamamme sähkösopimukset on tuotettu uusiutuvilla energiamuodoilla Herrforsin omissa ja osakasomistuksissa olevissa tuotantolaitoksissa. Pyydä Herrforsin sähkötarjous täältä.

Määräaikainen vai toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus?
Voit tehdä sähkösopimuksen joko määräaikaisena tai toistaiseksi voimassa olevana. 

Määräaikaisessa sähkösopimuksessa hinta pysyy kiinteänä koko sopimuskauden ajan. Toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen hinta voi muuttua, jos sähköhinnastoon tulee muutoksia. Sähköntoimittaja kuitenkin ilmoittaa aina sähkön hinnan mahdollisista muutoksista etukäteen.

Sähkösopimus kuntoon hyvissä ajoin
Sähkösopimus kannattaa hoitaa kuntoon vähintään pari päivää ennen muuttoa. Pyydä sähkötarjous hyvissä ajoin, niin sinulla on sähkösopimus heti kun sitä tarvitset. Muista myös irtisanoa vanhan asuntosi sähkösopimus. Jos haluat siirtää vanhan sähkösopimuksesi uuteen asuntoon, siirrosta olisi hyvä ilmoittaa pari viikkoa ennen muuttopäivää.