Sähkösopimuslomake

1. Valitse tuote
2. Tunnistautuminen
3. Täytä tietosi
1. Valitse tuote
2. Tunnistautuminen
3. Täytä tietosi

Mikä sopii sinulle parhaiten?

Valintojesi perusteella valitsemme sinulle automaattisesti sopivimman vaihtoehdon.

Asun...
Onko teillä yleissähkö, päivä/yösähkö tai vuorokausisähkö?

Hinnastomme perustuu osoitteellesi tilatusta mittaustavasta. Tavallisin mittaustapa on yleissähkö, ja se kannattaa valita, jos et tiedä osoitteesi mittaustapaa. 

Yleissähkö sopii omakotitaloille ja muille pienkuluttajille.

Päivä/yösähkö tarkoittaa että päiväsähkö ja yösähkö mitataan erikseen, koska yösähkö on yleensä edullisempaa kuin päiväsähkö. Tämä vaihtoehto sopii erityisesti niille, joiden sähköntarve on vuorokauden mittaan tasainen, esimerkiksi sähkölämmitteisessä omakotitalossa asuvat tai suurehkon maatilan haltijat. Päiväsähkö mitataan klo 7-22 ja yösähkö klo 22-7.

Hintaesimerkissä päivä/yösähkölle käytetään jakaumaa 60% päiväkulutusta ja 40% yökulutusta.

 

Vuodenaikasähkö sopii niille, joiden vuosikulutus on suuri mutta sähkönkulutus kuitenkin suhteellisen pientä normaaleina kulutushuippuina (päiväsaikaan talvikaudella). Hyvä vaihtoehto yrityksille ja omakotitaloille, joissa on päiväsaikaan poiskytketty varaava sähkölämmitys. Talviarkipäivän hintoja käytetään 1.11-31.3 välisenä aikana klo 7-22 pois lukien sunnuntait, ja muu aika-hintoja muuna aikana vuodesta sekä sunnuntaisin.

Hintaesimerkissä vuodenaikasähkölle käytetään jakaumaa 27 % talviarkipäiväkulutusta ja 73 % muu aikakulutusta.

Osoitteen mittaustapa...
Kuinka paljon sähköä kulutat vuodessa?

Sähkönkulutusmittarin avulla voit arvioida sähkönhintasi ja vertailla eri sopimusvaihtoehtojen hintoja. Kuvassa on pari esimerkkiä, oma kulutuksesi voi poiketa näistä. Jos olet meidän verkkoasiakas voit tarkkailla kulutustasi kotisivujemme kautta (https://meter.katterno.fi/?lang=fin).

 

Hintaesimerkissä päivä/yösähkölle käytetään jakaumaa 60% päiväkulutusta ja 40% yökulutusta. Vuodenaikasähkölle käytetään jakaumaa 27 % talviarkipäiväkulutusta ja 73 % muu aikakulutusta.

 

Mikäli sähkönkulutuksenne on enemmän kuin 50 000 kWh/ vuosi, ota yhteyttä meihin esim. sähköpostitse myynti@herrfors.fi. Kerromme mielellämme sähkösopimuksistamme, jotka on kohdistettu suuremmille sähkönkuluttajille.

Kulutukseni
{{product.Name}}
100% uusiutuvaa sähköä!

Yhteensä vuodessa: {{calculatedProductPrices[i].totalSum}} €

Tee sähkösopimus

Täytä vielä alla olevat tiedot uutta sähkösopimusta varten.

* = Pakolliset kentät

Perustiedot

Nimi

Käyttöpaikan tiedot

Laskutusosoite
Kampanjakoodi
Lisätietoja

Valtuutat Oy Herrfors Ab:n hoitamaan energiayhtiön vaihtoon liittyvät toimenpiteet puolestasi. Sopimus astuu voimaan aikaisintaan kahden viikon kuluttua sopimuksen tekemisestä. Tarkistamme luottotiedot kaikilta asiakkailtamme ennen sopimuksen tekemistä.

 

Suosittelemme myyntiehtoihin tutustumista ennen lomakkeen lähettämistä.

 

Jos myyntisopimus on tehty etäviestimen avulla ja asiakas on pyytänyt sähköntoimituksen aloittamista ennen peruuttamisajan päättymistä, on asiakkaan maksettava myyjälle peruuttamisilmoituksen tekemiseen mennessä toimitetusta sähköstä sopimusvahvistuksen mukainen korvaus. Löydätte peruutuslomakkeen täältä.

Sähkösopimus lähetetty

Kiitos!

Kiitos, että valitsit Oy Herrfors Ab:n sähkömyyjäksesi! Lähetämme sinulle vahvistuksen sähkönmyyntisopimuksesta sähköpostiisi, mikäli olet ilmoittanut sellaisen.
Peruuttamisoikeus
Yksityisasiakkaana sinulla on oikeus peruuttaa sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua sopimuksen tekemisestä.
Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi ystävällisesti täytä lomake, jonka löydät alla olevan linkin kautta.
Peruuttamisoikeus
Kysyttävää sopimuksista?

Asiakaspalvelumme auttaa mielellään sähkösopimuksiin liittyvissä kysymyksissä toimiston aukioloaikoina 8-16.

(06) 781 5321
Takaisin
Tyhjennä lomaketiedot