Ajankohtaista Herrfors lahjoittaa Project Liville 5 € jokaisesta 1.3. - 30.4. välisenä aikana tehdystä sähkösopimuksesta
10.2.2020

Herrfors lahjoittaa Project Liville 5 € jokaisesta 1.3. - 30.4. välisenä aikana tehdystä sähkösopimuksesta

Herrfors on jo pitkään toiminut eri järjestöjen ja aktiviteettien paikallisena tukipilarina. Kannamme ylpeänä oman kortemme kekoon tukemalla hyvinvointia vauvasta vaariin. Viime vuosina olemme tarjonneet myös asiakkaillemme erilaisia mahdollisuuksia olla mukana tukemassa paikallisia projekteja ja hyväntekeväisyysjärjestöjä.

Herrfors + Project Liv = LIV Energia

Tämän kevään yhteinen hyväntekeväisyysprojektimme kohdistuu Project Livin toimintaan, johon lahjoitamme viisi euroa jokaisesta 1.3. - 30.4.2020 välisenä aikana tehdystä sähkösopimuksesta.


”Project Liv ry. on yhdistys, joka tahtoo luoda enemmän iloa pitkäaikaissairaiden lasten ja heidän perheidensä arkeen. Tiedämme, että pienetkin asiat voivat olla hyvin merkityksellisiä. Lasten täytyy saada olla lapsia vaikeimmissakin tilanteissa. Tahdomme, että jokainen lapsi saa ainakin jossain vaiheessa raskasta ja vaikeaa sairasteluaikaansa tuntea iloa ja intoa.


Olemme myös sitä mieltä, että tarvitaan joku, joka konkreettisesti tekee töitä parempien ja iloisempien sairaalaympäristöjen eteen sekä joku, joka luo valopilkkuja sairastelun keskelle parantumisprosessin vauhdittamiseksi.”


Tee sähkösopimus kanssamme kampanja-aikana ja ole mukana yhteisessä hyväntekeväisyyskampanjassa!

 
To bring back a lost smile” – voiko parempaa syytä ollakaan?


Lue lisää Project Livin toiminnasta.


Tee Project Liviä tukeva sähkösopimus täällä.

Aiheeseen liittyviä uutisia

Uutinen

Katternö-konsernista tuli Herrfors-konserni

Lue lisää
Uutinen

Herrfors investoi sähkövarastoon ja sähkökattilaan

Lue lisää