Ajankohtaista Herrforsin kaukolämpö sai asiakkailta hyvän arvosanan
10.10.2023

Herrforsin kaukolämpö sai asiakkailta hyvän arvosanan

Herrforsin kaukolämmön asiakkaat ovat tyytyväisiä palveluun. Tämän osoittaa äskettäin yhtiön tilaama asiakaskysely. Asiakkaat antavat Herrforsille arvosanaksi 8,6, kun taas kaukolämpöliiketoiminta saa arvosanan 4,2/5.


"Asiakkaat arvostavat eniten sitä, että toimittamamme kaukolämpö on luotettavaa ja turvallista ja että mahdolliset häiriöt eivät häiritse heidän arkeaan. Monet ovat kiittäneet myös asiakaspalvelua", kertoo markkinoinnista vastaava Anniina Aho.


Erityisesti ylivieskalaiset ovat tyytyväisiä, peräti 40 prosenttia vastaajista suosittelee kaukolämpöä ystävälleen tai kollegalleen. Herrforsin brändiä arvostetaan ja avoimissa kommenteissa todetaan, että kaukolämpö on turvallista ja huoletonta. Avoimien vastausten joukossa on myös kehitysehdotuksia - kuten että ajankohtaista kulutusta tulisi olla helpompi seurata sovelluksessa.


"Tämä oli ensimmäinen kerta, kun teimme kyselyn kaukolämpöasiakkaidemme keskuudessa. On hyvä tarkistaa tasaisin väliajoin, missä olemme onnistuneet ja mitä pitäisi kehittää", Anniina Aho sanoo.


Kysely tehtiin heinäkuussa ja siihen vastasi yhteensä 206 asiakasta Pietarsaaresta, Ylivieskasta ja Alavieskasta.

Aiheeseen liittyviä uutisia

Tapahtumat

Nähdään Jaakon päivillä keskiviikkona 24.7.!

Lue lisää
Tapahtumat

Tervetuloa aurinkopaneeliesittelyyn Hietasalmeen 25.5.2024!

Lue lisää