Ajankohtaista Ovatko myynti ja johtaminen intohimon kohteitasi? Etsimme Herrforsille uutta myyntijohtajaa!
30.12.2021

Ovatko myynti ja johtaminen intohimon kohteitasi? Etsimme Herrforsille uutta myyntijohtajaa!

 

Me Herrforsilla haluamme tarjota virtaa puolelle Suomelle. Jotta se onnistuisi, tarvitsisimme hommiin myynnistä, ratkaisuista, uusista tuotteista ja asiakkaista innostuvan myyntijohtajan. Jos sinä olet se tyyppi, joka soittaisi keskellä yötä vaikka paaville, niin voisit olla meidän hakemamme sähkölähettiläs. 


Myyntijohtajana olet johtamassa meidän myynti- ja asiakaspalvelutoimintojamme sekä kehittämässä Herrforsille uusia tuotteita ja ratkaisuja. Ihan pelkällä käsien heiluttelulla hommaa ei voi tehdä, joten osallistut itsekin aktiivisesti kaupantekoon. Tässä toimessa olet meidän huippuhyvän myynti- ja asiakaspalvelutiimimme esimies ja kuulut yrityksen johtoryhmään.


Lue lisää tehtävästä täällä, ja lähetä hakemuksesi viimeistään 23.1.2022. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä, joten jätä hakemuksesi mahdollisimman nopeasti. 


Psst! Jos tämä tehtävä ei ole sinua varten, olemme kiitollisia jos vinkkaat työpaikasta henkilölle, jonka tunnistit kuvauksesta. Kiitos!

Aiheeseen liittyviä uutisia

Rekry

Innostutko järjestelmistä ja kehityksestä? Tervetuloa hakemaan töihin Herrforsin järjestelmäkehittäjäksi!

Lue lisää
Rekry

Haluatko palvella Suomen tyytyväisimpiä sähköasiakkaita? Tervetuloa hakemaan töihin Herrforsin asiakasneuvojaksi/reskontranhoitajaksi!

Lue lisää