Ajankohtaista Tervetuloa viettämään Kaukonpäivää Ylivieskaan torstaina 3.3.2022
25.2.2022

Tervetuloa viettämään Kaukonpäivää Ylivieskaan 3.3.2022!  

 

Kaukonpäivän pulkkamäki nousee nuorisotalo Sputnikin eteen Virastokadun ja Kyöstinkadun kulmaan.

Torstaina 3.3.2022 vietetään Kaukonpäivää, jolloin pulkkamäen ympärillä myös tapahtuu. Nuorisotalo Sputnikin pihalla järjestetään koko perheen mäenlaskutapahtuma, jossa mäenlaskun lomassa on tarjolla makkaraa ja lämmintä mehua.

 

Oy Herrfors Ab järjestää tapahtuman yhteistyössä Ylivieskan kaupungin nuorisopalveluiden, Ylivieskan 4h- yhdistyksen, Ylivieskan MLL:n, ja partiolippukunta Viessojien kanssa. Nuorisopalveluista ja yhdistyksistä on henkilökuntaa ohjaamassa ja auttamassa sekä järjestämässä ohjattua ohjelmaa.

 

Edellisvuosien tapaan Kaukonpäivän mäki on hiihtolomalaisten ilona koko hiihtolomaviikon. Nuorisotalo Sputnik palvelee mäenlaskijoita aukioloaikoinaan.

 

Tänä vuonna myös Alavieska saa oman pulkkamäen hiihtolomaksi. Keskelle kylää torin viereen valmistetaan Kaukolämpömäki mäenlaskijoille.

 

Ylivieskassa Kaukonpäivää vietetään kasvavan ja kehittyvän kaukolämpötoiminnan kunniaksi. Yli 10 000 ylivieskalaista asuu kaukolämmöllä lämmitetyissä kodeissa, ja lähes kaikki paikalliset liike- ja palvelurakennukset on liitetty kaukolämpöverkkoon.

Aiheeseen liittyviä uutisia

Uutinen

Katternö-konsernista tuli Herrfors-konserni

Lue lisää
Uutinen

Herrfors investoi sähkövarastoon ja sähkökattilaan

Lue lisää